Hoe te Delicate Tooth ervaring veel beter

Neem een ​​kijkje bij de tandarts jaarlijks voor een gebitsreiniging en controle. Holten, gebarsten tanden of beschadigde vullingen kunnen allemaal worden bevestigd door een tandarts en moet vooraf worden gerepareerd of ze nog erger. Uw tandarts kan regio’s van gevoeligheid lokaliseren en in staat zal zijn om uit te leggen als je slijpen of balde je tanden maar je slaapt. Mondhygiënisten kunt u ook van instructies over een goede tandheelkundige zorg en zal in het algemeen uw tanden te pakken met fluoride in te kopen holtes verminderen en gevoeligheid.

Poets je tanden minstens twee keer per dag om plaque vast-up te minimaliseren. Gebruik een fijne tandenborstel en borstel voorzichtig met een op-en-neergaande beweging als een substituut van facet naar aspect. Zorg er absoluut zeker van te plegen minimaal twee minuten te poetsen, en volledig reinigen van de binnen-, buiten-en kauwvlakken van elke tand. Poging poetsen met warm water als koud water irriteert gevoelige tanden.

Floss elke werkdag blijven uw tanden schoon te houden, en te voorkomen holten. Flossen verwijdert tandplak, helpt voorkomen dat slechte adem, vecht gom conditie en is een zeer cruciaal aspect van juiste tandheelkundige netheid. Als je de strijd met de traditionele floss, tandheelkundige flossers en floss-threaders werken net zo perfect.

Gebruik een fluoride tandpasta en mondwater. Fluoride vermindert de gevoeligheid door het versterken van het tandglazuur. Er zijn tal van tandpasta toegankelijk speciaal voor gevoelige tanden.

Gebruik een nacht tijd bewaker als je slijpen of knijp je glazuur. Nachtwakers zijn gebouwd van substantiële-goede kwaliteit kunststof en match in je mond te beschermen tegen de gevolgen van de tand slijpen, die pijn kunnen opnemen, geluiden, slaapproblemen, en vernietiging van tandglazuur. Gepersonaliseerde bewakers worden aangeboden van uw tandarts en zal de ideale match te bieden, terwijl ze extra kostbaar zullen zijn.

Halt pruimtabak. In aanvulling op kanker van de mond en keel, pruimtabak of snuiftabak brengt tand slijtage en tandvlees economische neergang, die in flip verkoopkansen om kauwgom verval en gevoelige tanden.

Blijf uit de buurt van al te zoete of zure voedingsmiddelen en dranken deze soorten zo uitdagend snoep, frisdrank, espresso, en citrusvruchten. Ze kunnen je gevoeligheid verergeren, het maximaliseren van uw risico op gaatjes, of kleden in uw email.

Informeer uw tandarts voor chemische desensibilisatie of oppervlakte jagers als andere maatregelen echt niet aanwezig opluchting. Desensibilisatie is de meest voorkomende behandeling en oppervlakte jagers zijn ook zeer efficiënt, hoewel meer hoog geprijsd.

Category: Supplementen

Comments are closed.