Hoe te drogen Acne Met Home Remedy

Was uw gezicht gebied niet meer dan twee keer per werkdag. Het lijkt contra-intuïtief, maar de veel meer je je gezicht gebied, de een veel meer olie je poriën en de huid produceert te compenseren wassen. Als je pukkels, wilt u de hoeveelheid geld van de olie te minimaliseren op je gezicht, niet getrokken.

Spreid een dunne laag van honing over uw ontmoeting en maken het mogelijk tot het droog is. Was het af met warm water en zeep. Dit elimineert het gebied huidcellen die levenloos en je poriën verstopt raken zijn.

Peel en mash 5-10 teentjes knoflook en verdeel de combinatie meer dan je gezicht. Reinig het af na een kwartier. Knoflook is een uitstekend antibioticum en kan hulp daadwerkelijk uw acne.

Maak een samentrekkende en gebruik deze om de oiliest stukken van uw ervaring. Meng tea tree olie en H2O in een verhouding van een tot 19. Dompel een katoenen bal in de combinatie en dep het op de slechtste plekken.

Adres puistjes die pop-up alleen met tandpasta. Toestaan ​​dat de tandpasta blijven liggen op het gebied voor een uur of veel meer vlak voordat het af te wassen. Zal niet rusten met de tandpasta op je ervaring.

Aankoop over-the-counter acne te genezen met salicylzuur of benzoylperoxide. Deze zullen beide even snel opdrogen uw zits. Toepassen om het item in overeenstemming met de richtsnoeren voor de bundel en stoppen met werken met het als uw deal met zeer droge of delicate zal worden.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.