Hoe te Eerste hulp te verlenen aan losgeraakt Tooth

Selecteer de verdreven tand door de kroon, niet door de wortel. Alleen contact met de tand de plaats glazuur aanwezig is.

Spoel de tand met speeksel of koude melk als de tand wordt vervuild. Melk is een groter alternatief dan leidingwater drinkwater gezien het feit dat water bestaat uit chloor, dat kan problemen de wortel cellen. Als u geen ander alternatief dan het drinken van water, dan kan het misschien wel worden gebruikt, maar niet spoelen de tand in h2o een langere dan alleen maar een of twee seconden.

Verwissel de tand meteen in het stopcontact. Rapporten tentoonstelling die een tand nog over droog, of uit het stopcontact, voor langere dan 5 minuten kan mogelijk niet over een kans om überhaupt te worden veranderd, terwijl die mensen teruggeplaatst binnen slechts vijf minuten hebben een vrij fantastische kans van de resterende succes opnieuw geïmplanteerd.

Houd de tand stevig in het stopcontact. U kunt dit misschien doen met je vinger of door te bijten naar beneden op een vochtig washandje of gaasje met de verdreven tand. Hoewel bijten is de beste manier om het glazuur in put te houden als gevolg van het feit dat het zal helpen minimaliseren bloeden en pijn, kunt u eventueel ook handhaven van de tand op zijn plaats door het vouwen van een stuk aluminiumfolie over de losgeraakte glazuur en de voedzame glazuur ernaast .

Zoek professionele tandheelkundige behandeling onmiddellijk. Maar weet dat peuter glazuur zal onvermijdelijk door de volwassen tand toch een knock-out pasgeboren tand worden veranderd is niet te induceren voor publicatie, toch moet je echt wel kiezen voor de jongere naar een tandarts zo spoedig mogelijk om te testen op eventuele schade aan de kaak.

Category: Gezond eten

Comments are closed.