Hoe te Emaille Bestrijk met bretels

Braces niet alleen een mooie glimlach, maar ook nauwkeurige onregelmatig verdeeld tanden, overbites, underbites en andere afwijkingen te leveren. Het bezitten van een beugel kan een enorme belasting voor iedereen, maar een garantie van de glimlach zal worden in de te sluiten.

Het bezit van individuen titanium metallic zal het zo moeilijk om schoon te maken uw glazuur volledig. Dus je moet veel meer minuten toe te wijzen met uw reguliere regime borstelen. Dit zijn de acties over hoe poets je email bij het dragen van beugels.

een. Verwijder elastiekjes als u gebruik vooral de keten variëteit. Als u de O-ring (degenen die gaan op elke beugel) gebruikt, kunt u poetsen juiste afwezig.

twee. Poets je tanden de typische manier van poetsen met behulp van fijne tandenborstel en uw favoriete tandpasta. Er wordt voorgesteld om elke poetsen onmiddellijk na de maaltijd. Bestrijk rondom de contouren en spleten van de beugels, de uitgaven ongeveer 10-15 seconden op elke tand. Poets je tandvlees, het dak van uw mond, en de binnen van je wangen. Dan spoel je mond met mondwater of h2o.

drie. Floss minimaal destijds dag. U kunt tandzijdedoorhaler gebruiken om het een stuk makkelijker maken. Spoel.

4. Schakel uw elastiekjes. Uw orthodontist moet u geleerd hoe. Je mond

Ideeën over het verwerven van braces helemaal opnieuw spoelen met mondwater of drinkwater.

 • licht ongemak zullen alleen aan de start. Normale bezoeken aan de orthodontist voor aanpassingen kan leiden tot benauwdheid. Vroeg of laat, je zult er wel aan wennen.
 • Geschikt hygiëne is een noodzaak om kauwgom kwalen en un-gezellig irritaties te voorkomen. Alles wat je pijn doet of kan je je ongemakkelijk, meestal een kijkje nemen op uw orthodontist.
 • klapzoenen zijn superieur. Anders dan dat, kan mogelijk schade LOL
 • Waarom moet ik een beugel?

  Dat is de zorg meerderheid personen vraag. Sommigen zouden willen gewoon om ze te hebben of sommigen zouden vreselijk nodig om ze te hebben. Sommige mensen zijn gelukkig genoeg ook al volledig uitgelijnd tanden. Maar blijven wanneer youre overbeet of onderbeet of openbite , zal je gewoon je orthodontist moet ezels als u beugels of Invisalign moet krijgen. Dus wat zijn de oorzaken waarom je echt zou moeten krijgen bretels?

  10 goede redenen waarom u moet echt Get Bretels

 • hebben dat het plaatsen glimlach . Het bezitten van braces zal correct uw tanden en wil bijgevolg af te stemmen op een fantastische glimlach. Het kan ook uiteindelijk leiden tot een correcte botstructuur van de deal met.
  • Om een ​​tijd leven te hebben. Verbazingwekkend, het juiste. Als youre emaille zijn krom, het zal moeiteloos te poetsen en flossen zijn en youll hebben veel meer kans om gaatjes, tandbederf en tandvleesaandoeningen, die cardiovasculaire aandoening en andere hart complicaties kan veroorzaken krijgen.
  • Om ongewenste adem te voorkomen . Dit is voor zichzelf. Als uw tanden zijn rechts uitgelijnd, micro-organismen en tandbederf worden geen plek in uw mond hebben. U zult niet gevoelig zijn voor slechte adem en gingivitis.
 • Om meer zelfvertrouwen te hebben. Het bezit van prachtig uitgelijnd tand en ideale glimlach zal zelfvertrouwen te verhogen.
  • Om uw visuele verschijning te versterken. Het geeft je een veel mooier.
 • Om moeiteloos in elk klein ding zijn. Eenvoudig te kauwen, eenvoudig op te nemen, ongecompliceerd te spreken, ongecompliceerd om te ademen, ongecompliceerd te kussen.
 • Om meer sluimeren . Twisted en kromme glazuur kan leiden tot zeer slecht slapen omdat het dak van de mond van de luchtwegen kan blokkeren en problemen veroorzaken met ademhalen.
  • Het is een transformatie aan bedrijven . Cijfers geeft, zijn extra bedrijven inhuren mannen en vrouwen die zeer tanden en glimlach dan zij die wenselijk Arent. Van systeem Im praten over het verkrijgen uitgelijnd tanden hier vermeld.
  • Het is een aanzet om iemand die u wilt of echt . Hiermee kan niet voorbijgaan aan de adem)
 • U cant hulp, maar glimlach .
 • Category: Supplementen

  Comments are closed.