Hoe te Emaille Bestrijk Zonder een tandenborstel

uitgebreid Reinig uw armen. Met je wijsvinger toch vochtig, wrijf je vinger over de tand en tandvlees op een specifiek aspect van je mond. Spoel je vinger en herhaal aan de andere kant.

Bevochtig het einde van een papieren handdoek. Rond je vingers en wrijf over uw tanden en tandvlees in bescheiden, cirkelvormige bewegingen. Werk voor, weer en de grote van de tand te ruimen zoveel opbouw als je kunt.

uw mond krachtig spoelen met schoon water. Swish h2o meer dan en als gevolg van uw tanden zo krachtig als goed te doen. Spit drinkwater uit en herhaal zo wel een paar keer als het duurt meestal voor je glazuur echt het gevoel te reinigen.

Gebruik mondwater. Veel merken van mondwater nu fluoride en emaille whitening makelaars. Als je zonder een tandenborstel, maar hebben mondwater, ‘borstel’ uw tand door zwiepende sommige mondwater dan uw email.

Heb een item met de naam Floss & Wipe © waar je ook gaat. Dit zal in nuttig komen als je je tandenborstel hoewel touring hebben verwaarloosd. Open gewoon de package deal en gebruik de handige floss en tedere doekje mix aan uw tand te wissen.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.