Hoe te Emaille Brush Zonder Tandpasta

Acquire tandpoeder op regionaal natuurlijke winkel. Het poeder is een droge, krijt-achtige poeder normaal met een zacht schuurmiddel, zoals zout, zeep voor het reinigen en smaak. Dompel je penseel in drinkwater, en vervolgens in een compacte totaal van de tand poeder. Het werkt net als tandpasta.

glycerine Toevoegen aan zuiveringszout tot een pasta te typen om borstel je tanden met. De hoeveelheden zijn aan jou. Het tandenpoetsen is extra belangrijk dan wat je op de borstel te gebruiken.

uw mond schoon met waterstofperoxide net als met mondwater. Swish het rond in je mond, het creëren van bepaalde om het allemaal uit te spugen. Spoel een aantal periodes met basis h2o alle waterstofperoxide eruit te krijgen.

Blend een component zout op 3 delen zuiveringszout. Het bicarbonaat is de reinigende stof, hoewel de zout het schuurmiddel dat kan helpen zich te ontdoen van plaque net zoals tandpasta.

Neem een ​​voorproefje zoals pepermunt of wintergroenolie als je wilt. Winkel in de tand-poeder combinatie in een gesloten container.

Dompel je vochtige tandenborstel in de soda, en poetsen zoals je zou doen met tandpasta.

Category: Supplementen

Comments are closed.