Hoe te Emaille witter met Tea

Drink milde thee als witte of groene tea.These thee hebben minder tannines dan traditionele theesoorten, die de onderdelen in thee die worden nagedacht over vlekken aan te brengen zijn. Het consumeren van witte thee – en milieuvriendelijk tea – – die vrij handvol heeft – waarvoor geen tannines heeft aanmerkelijk beter voor je tanden dan het drinken van gewone kruidenthee of ijsthee

.

Drink twee kopjes van eco-vriendelijke thee per dag. Milieuvriendelijk thee is een fantastische bron van fluoride, dat het tandglazuur versterkt en zal uw email veel meer bestand tegen vlekken en holtes maken. Groene thee kan zelfs je geeft op een natuurlijke manier zoete adem.

Gebruik tandpasta aangevuld met tea tree extracten. Tea tree olie is een all-natuurlijke vlekkenverwijderaar die is ingebouwd in een flink aantal organische stijlen van tandpasta. Normaal gesproken moet dit ras tandpasta bestellen op het web, omdat het niet direct beschikbaar in de meeste keten winkels. U kunt misschien worden uitgerust om het in een welzijn maaltijden verkooppunt identificeren. Als je je geest make-up aan deze variëteit van tandpasta te gebruiken, er absoluut zeker van zijn dat u het advies van uw tandarts te worden bepaald dat je niet het zetten van uw email bij kans op andere complicaties met behulp van een natuurlijke verbinding te zoeken. Mogelijk moet u uw tandheelkundige plan aan te vullen met extra tandpasta of acties in te kopen om volledig te bewaken uw email.

Spoel uw mond met roos hip thee. Hoewel er geen sluitend wetenschappelijk bewijs om het concept dat hip tea rose kan helpen witter uw tanden te helpen, verschillende kruidendokters geloven dat het versterkt het glazuur en houdt de adem op een natuurlijke manier fris.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.