Hoe te Emaille witter met waterstofperoxide

Consequent borstel je email met een tandpasta die waterstofperoxide bevat. Talrijke tandpasta nu presenteren een whitening variant van hun primaire tandpasta, zodat u kan echter gebruik maken van uw geliefde tandpasta hoewel tegelijkertijd het bleken van uw tanden.

Maak je hebt whitening tandpasta met waterstofperoxide. Een oude en vertrouwde manier van bleken de tanden met waterstofperoxide is om uw individuele tandpasta maken door het mengen van waterstofperoxide met zuiveringszout rechts tot je een pasta hebt gevormd. Poets je tanden met peroxide, zuiveringszout pasta en spoel uw mond. Grondig geen van de pasta te slikken.

Gebruik strips of gel die bestaat uit waterstofperoxide. U kunt verwerven boven de toonbank tanden whitening kits die waterstofperoxide gebruiken als de belangrijkste ingrediënt voor het bleken van uw tanden. Je zal in het algemeen gelden een strip op uw tand of vul een schimmel met een waterstofperoxide-gel oplossing die u te houden op uw tanden voor een periode van tijd. Deze strategieën kunnen kort ongemakkelijk, maar als het effectief het zou kunnen de moeite waard zijn!

Category: Gezond eten

Comments are closed.