Hoe te gebruiken Chinese Wellness Balls

locatie een bal in het midden van je handpalm. Zachtjes cup het en aanvang om de bal met de klok mee te draaien met je vingers. Doorgaan op een aantal minuten, en draai vervolgens de bal tegen de klok in. Herhaal dit voor even handen.

Set twee ballen in het midden van je hand, en gebruik je vingers om ze allemaal rond om de andere te draaien. Beginnen tegen de klok gedurende enkele minuten, en verander dan terug naar de klok mee. Blijf met de andere hand achter je zijn voltooid.

Stel een bal in de palm van je hand. Gebruik uw duim om het naar de basis van je pink, en dan rollen het beetje bij beetje aan de basis van je ring-, midden-en wijsvinger. Wanneer u uw wijsvinger te bereiken, gebruik uw duim om langzaam en geleidelijk rolt de bal weer terug naar de basis van je pink. Carry on voor een paar minuten, en dan overstappen op de andere hand.

Houd een bal tussen je wijsvinger en duim. Locatie je middelvinger op de bal en verwijder je wijsvinger. Plaats je ringvinger op de bal en het opruimen van uw middelvinger. Rijd je pink, dan geleidelijk achteruit de oefening en functie weer terug tot aan de bal wordt momenteel vastgehouden na opnieuw door uw duim en wijsvinger. Herhaal dit voor de andere hand snel na klaar.

Spot 1 van de ballen in de palm van je hand. Kantel je pols een beetje naar beneden, waardoor de bal naar beneden rollen naar de basis van je vingers. Gaan ijverig de bal naar beneden nog meer aan je vingertoppen. Wees bewust niet naar de bal vallen. Langzaam maar zeker beweegt je pols weer terug en laat de bal terug naar de basis van je vingers te rollen, en dan ten slotte weer in uw handpalm. Herhaal dit voor verschillende minuten, en vervolgens de training met uw andere hand.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.