Hoe te gebruiken Dandelion om te gaan met puistjes

Beginnen paardenbloem therapie routine langdurige 4 tot 6 weken om de functie van het lymfatische proces spijsvertering procedure lever en de nieren te versterken. Paardebloem is verkrijgbaar in verschillende preparaten.

Consumeer paardebloem thee vaak om te helpen terug te keren gewone leverfunctie. De lever is betrouwbaar voor het verwerken van de schadelijke toxines ons lichaam nemen in de dag-tot-dag. Wanneer het orgaan de taak niet goed doet, worden deze giftige stoffen uitgescheiden via de huid alternatief dan via het spijsverteringsstelsel. Dit veroorzaakt acne en andere huid problemen.

Gebruik 1-2 tl. paardenbloem tinctuur om constipatie te pakken. Een zuivere laxeermiddel, de voordelen van de paardebloem zijn geconcentreerd in de liquor-afhankelijke tinctuur voor directe efficiency. Wanneer je verstopt bent, wordt je lever gedwongen om de klus te klaren duurzamer, wat betekent het in staat zijn om goed uit te voeren.

Gebruik paardebloem capsules om hormonen in evenwicht te brengen, met name in de loop van de tienerjaren decennia wanneer de twee hormonale verschuivingen en acne zijn gemeenschappelijk. De lever is bedoeld om overmatig hormonen neutraliseren. Als het niet goed werkt, zijn die mensen hormonen opgeslagen in andere plaatsen, dit soort als huidcellen. Hormonen opgeslagen in de huid mobiele kan bevorderen talg overproductie, die zorgt voor puistjes in haarfollikels.

Wijzig uw eten plan te verminderen slechte lever voeren en toekomstige acne. Vette levensmiddel kan de lever overbelast, waardoor het niet in staat volledig ontgiften van het lichaam en het neutraliseren van je hormonen. Beperk extra vetconsumptie te maken het een stuk makkelijker voor je lever om zijn taak uit te voeren.

Category: Supplementen

Comments are closed.