Hoe te gebruiken Deze vijf Normal Zits Cures en te ontdoen van je puistjes

een) Gebruik geen schurende gezicht reinigingsmiddelen of scrub je gezicht gebied krachtig bij het wassen. Zachte peeling is goed voor je huid, maar de meeste mensen nemen deze overboord en eindigen schadelijke hun poriën en de huid. Tough overhandiging van de huid kan zelfs verdere irritatie veroorzaken en kan ook distribueren talg olie rondom hieronder je poriën en de huid.

twee) Karakter is je maatje, met name de zon. Zonnestralen te ontdoen van specifieke micro-organismen, terwijl ook subtiel drogen je huid en het afsluiten van de poriën (Niet te verbaasd met verstopping van de poriën). Gebruik uw bezit oordeel wanneer het aan tijd zal komen onder de zon. U kent uw huid en het is tolerantie aan zonlicht, kan veel te veel zon schadelijk is voor een gezonde huid zijn.

3) Extreme temperaturen zijn ook niet goed voor u of uw poriën en de huid. In gevallen waarin je moet omgaan met buitengewone kluit, het onderhoud van uw gezicht en hele lichaam voor dat onderwerp gehydrateerd. Geloof dat het of niet kan je echt bevriezen de opening om je poriën en verleiden bacteriën en oliën ontsnappen.

4) Neem een ​​duik in een zwembad. Zwemmen in zeer goed bewaard gebleven zwembaden is een uitstekende manier om acne te genezen op een natuurlijke manier. Het interessante watertemperaturen heeft een ontspannend effect hebben op op de geïrriteerde huid en acne. De koeling effect in combinatie met de spanning verminderen die zwemmen resultaten in op een fantastische duo om uw acne te elimineren.

5) uw wasgoed en linnen grondig reinigen meestal. Er is geen plaats in het wassen van uw deal met elke avond tijd, als je systeem op mushing het in een vuile kussen de hele nacht. Zits bacterie wordt overgedragen van uw confronteren je kussen elke nacht, de plaats heeft het een kans om te verspreiden en uit te breiden. Was uw kussens, was de kleding, handdoeken en de meeste alles wat in komt in contact te komen met uw huid op een gemeenschappelijke basis.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.