Hoe te gebruiken Honing voor Wellness

Realiseer je dat honing heeft veel voordelen voor de gezondheid. Honing is welvarend in vitaminen en bestaat uit vitaminen B1, B2, B3, B5 en C. Honing bevat eiwit, geen cholesterol en slechts 2 pct natrium, waardoor het bijna natrium-helemaal gratis.

Leer voor honing in plaats van dat suikerhoudende adres. Honing heeft 40 procent minder energie dan suiker. Het consumeren van honing als alternatief voor suiker kan u helpen bij een gezond gewicht te blijven en overgewicht te voorkomen.

Maximaliseer de mate van anti-oxidanten in je gehele lichaam door het eten van honing op een typische basis. Het consumeren van anti-oxidanten is een preventief evalueren u kunt aanschaffen om u te helpen beschermen je tegen hart ziekte en de meeste vormen van kanker.

Kies uit een donkerder honing over een lichtere 1 bij het consumeren van het. Hoewel alle honingsoorten hebben natuurlijke vitaminen en mineralen, de donkere honingsoorten hebben extra dan de lichtere soorten doen.

Verwarm de honing marginaal en gebruik het als een actueel antiseptische om te helpen herstellen van een wond. Gebruik honing om je wonden om bacteriële infecties te stoppen alleen maar vanwege de puur natuurlijke antimicrobiële makelaars die zich te ontdoen van de micro-organismen in en over je wonden. Daarnaast, honing kan hulp bij ontsteking en herstellen brandwonden extra snel.

Digest honing adres diarree en buikpijn te schakelen. De anti-bacteriële makelaars in de honing kan onmiddellijk rehydrateren de lichaamsbouw en kan de lichaamsbouw veel sneller beter worden van deze voorwaarden. Het is ook ongelooflijk zacht voor gevoelige magen.

Category: Supplementen

Comments are closed.