Hoe te gebruiken Kritische Oliën om Snurken Lessen

Selecteer 100 procent zuivere etherische oliën – alleen deze geven gezonde voordelen. Het label zal worden bepaald ‘honderd procent zuiver.’ U kunt ze ontdekken op de gezondheid van voedsel spullen kooplieden en on-line. Geen synthetische oliën niet als ze niet precies dezelfde extra voordelen.

Beslis over welke methode je wilt vooral gebaseerd op wat de man of vrouw snurken liever geur. Componenten een persoon in dienst heeft geranium, lavendel, marjolein, cederhout, eucalyptus en zoete basilicum essentiële oliën. Methode twee telt marjolein, citroengras, sandelhout, mirte en lavendel.

Zet samen de mist spray fles. Vul de fles met 4 vloeistof oz. (Of honderd en twintig ml) van gezuiverde H2O.

Verwerk de oliën voor methode een persoon. Om de H2O, steek vijftig druppels geranium, 50 van lavendel, 50 marjolein, twintig van cederhout, 15 van eucalyptus en vijftien van zoete basilicum.

Verwerk de oliën voor componenten twee. Om de H2O, op te nemen zestig druppels marjolein, 40 van citroengras, 40 van sandelhout, 30 van mirte en dertig van lavendel.

Cap de fles en schud goed om stoffen te mengen.

Spritz 5 tot tien sprays van de nevel in de lucht voordat u naar bed en heb de mens die inhaleer diep verschillende periodes snurkt. Als vitale, kunt u helemaal opnieuw mist door de avond te helpen rustig de snurken.

Category: Dieten

Comments are closed.