Hoe te gebruiken Make-up Als u nog puistjes Schuine poriën en de huid

Een van de meest kritische onderdelen te overwegen wanneer zij beslissen over make-up om puistjes te verbergen, is dat het uitzoeken van uw huid stijl en situatie is van essentieel belang bij de besluitvorming over de aanvaardbare soorten voor uw huid.

Om puistjes te verbergen , puistjes en pukkels littekens, make-up is de grootste oplossing, en het is de favoriete keuze van een groot aantal personen, die de sterren, om hun zits vermommen en te zien zijn smet volledig gratis.

1 detail is onder andere geselecteerd, puistjes gevoelige huid heeft een hekel aan olie. Make-up die olieachtige stoffen bevat, maakt niet uit hoe groot het ook mag zijn voor de huid, zal het gezicht skins probleem verergeren. Dus ongeacht welk model van make-up uitgezocht, is het meest effectief om te beslissen over een merknaam die niet olie gecentreerd.

Bij het maken van het gebruik van make-up, constant garanderen dat het wordt toegepast onder een zeer goed licht, indien haalbaar een witte zachte, en op geen enkele manier in een donkere kamer. Dit komt omdat nadat je buiten in het zonlicht of zitten in een goed verlichte plaats van het werk, wordt uw ontmoeting duidelijk en grimmig aangeboden voor alle ogen om te zien.

Als je vechten puistjes, de gezichtsreiniging routine is van cruciaal belang, en deze hebben op voorhand van de uitvoering van make-up te dragen.

 • Was de confronteren grondig met een facial wash speciaal voor de behandelmethode van acne en puistjes. Heeft een scrub niet gebruiken, maar als alternatief, exfoliëren met een scrub wassen.
 • Bevochtig uw gezicht gebied gebruik te maken van een H2O gebaseerde moisturizer. Wachten rond voor een paar minuten en laat de moisturizer in het effectief in de poriën en de huid. Voldoende hydrateren het gezicht met een olie-helemaal gratis moisturizer in krijgen om ervoor te zorgen een soepele dekking van make-up te maken.
 • Hydraterende

  • een getinte of matterende moisturizer die is een stuk makkelijker aan te passen met de poriën en de huid toon. Houd u aan de besluitvorming over een zachte, medium of darkish toon, met een beroep op de kleur van je huid. Met een reinigen delicate make up applicator uitvoering van de vloeibare foundation op 5 plaatsen op uw deal met, dat is het voorhoofd, neus en kin en op de twee wangen. Gebruik de applicator te mengen in de moisturizer een cirkelvormige beweging.
  • Zal niet testen en bescherm al uw vlekken op dit niveau, maar het opbouwen van een pure funderingslaag tot in de kleinste onvolkomenheden bevatten. De vinger suggesties kunnen ook worden toegepast, zoals verlengd als stress niet wordt uitgeoefend op de huid, terwijl de toepassing.

  Concealing

 • Als je grotere afmetingen vlekken of onderscheiden vlekken, gebruik een concealer borstel om een ​​kleine som van basis of concealer gebruiken om de locatie, en meng voorzichtig.
 • Als je puistjes die op uitbarsten staat zijn, of vette vlekken, gebruik een kleine borstel om een ​​duidelijk poeder direct op om het te implementeren en borstel in een ronde beweging. Als de vlekken zijn echter duidelijk gebruik een zeer kleine borstel om opnieuw toe te passen een beetje van de getinte moisturizer om ze vervolgens vastgesteld door voorzichtig deppen een beetje poeder over.
 • nu gebruik maken van een normale borstel poeder borstel om gebruik maken van losse transparante schaduw van poeder en penseel in een cirkelvormige opwaartse beweging rondom het gezicht.
 • Als je het spoor van een blos nodig hebt, gebruik dan een vloeibare wang tint. Set 4 compacte stippen op de appeltjes van je wangen, licht en voorzichtig mengen met uw vingertop.
 • Gebruik een kleine borstel, zoals een wimper borstel te borstelen en glad de haren van uw netjes geplukt wenkbrauw. Het borstelen in positie zal ook buitensporige poeder te verwijderen van uw wenkbrauwen.
 • ogen, lippen en Contouren

 • Krul je wimpers met een wimper roller, met aa weinig opwaartse beweging.
 • Implementeren rokerige zwarte mascara om alleen de top. Gebruik verlenging mascara en niet een verdikking een. Implementeren van een tweede laag op de richtlijnen van de wimpers.
 • Gebruik een bronzer dat is slechts een schaduw of twee donkerder dan je poriën en de huid en gebruiken het gelijkmatig aan de haarlijn, neus en kin. Gebruik maken van een aantal aan het ooglid buitenste hoeken als zeer goed.
 • Inzetten lippenstift met een kleur die je outfit complimenten, en als je aan de lippen, gebruik roze of paars getinte lipgloss bagatelliseren.
 • Wat niet te doen bij het maken van het gebruik van make-up over Acne Gevoelige Huid

  Bij het maken van gebruik van te maken op zits huid, niet ooit zal gewichtige vloeibare of crème stichtingen gebruiken. Gebruik als kleine make-up als je kunt. Je moet niet in de verleiding om dikke basis gebruiken rondom uw confronteren om je puistjes te verbergen. Dit lijkt vreselijk en trekt bewustzijn om negatieve poriën en de huid.

  Jet zwarte mascara is een beetje grimmig, en je niet wilt dat grimmige aandacht voor de ontmoeting die dikke, gitzwarte mascara presenteert. U zult uw ogen nodig hebben om vlot en verscheidenheid kijken.

  Bij het aanbrengen van make-up vlekken onmiddellijk, niet schar op veel meer dan een klein beetje, en als je probeert om de totale ruimte van de surround smet, het wordt overdreven make-up in de verkeerde ruimte.

  Niet beslissen over een puistje alvorens gebruik van make-up, hoe verleidelijk het zou kunnen zijn. Het kan de locatie blik hobbelige en geïrriteerd te maken, en de daaruit voortvloeiende wallen zijn niet in staat te zijn goed verborgen met make-up.

  Als je niet hydrateren perfect voorafgaand aan de uitvoering van uw make-up, het laatste einde zal ruw glimp en krijtachtige, en de puistjes en andere oneffenheden zal laten zien via veel meer opvallend.

  Uw Anticipations behoort te Redelijk

  Als u opmerkelijk veel puistjes, moet u tot het punt dat je niet kunt verbergen de toestand van die mensen hobbels met make-up of bijna iets anders nemen. Aan de andere kant, kunt u de kleur, schilfering, droogheid, en vettigheid te verbergen.

  Je kunt gewoon een beetje poetsen van bronzer rond gebracht op de suggesties van grote puistjes en dit zal zichtbaar verminderen de visuele aantrekkingskracht.

  Het is heel belangrijk om in gedachten te houden niet om make-up te verlaten op meer dan nacht. Het heeft alleen acne nog erger, en probeer te onthouden youre bedoeld om door te gaan bestrijden acne. Als make-up is nog op, zal de huid niet ademen en deze klompen poriën, die in schakelaar ontwikkelt tot veel meer afschuwelijke puistjes.

  Eindelijk, dat alles is hier samengesteld is gecentreerd op de veronderstelling dat puistjes oplossingen worden steeds strikt worden gerespecteerd. Verstoken van de vereiste behandeling, acne en puistjes zal niet verdwijnen.

  Als uw strategie van strijd acne lijkt middel van procedure trotseren, zie een dermatoloog, die een blik op je grondig zal nemen, en stellen een soort remedie met andere acne producten.

  Category: Snel gewicht te verliezen

  Comments are closed.