Hoe te gebruiken Microdermabrasie voor acne littekens

Zie je huid arts voor een analyse van uw therapie alternatieven voor puistjes littekens. Microdermabrasie sessies kunnen worden gepland met uw arts of met een massieve dag spa faciliteit. Neem aan om niet meer dan 30 minuten te plegen bij het bedrijf of de spa door elke individuele afspraak, omdat de behandelde oppervlakte op uw totale lichaam is vrij klein.

Rest terwijl de arts of spa werknemer beweegt de microdermabrasie apparatuur rond je puistjes littekens. Bereid je zelf voor een mild vacuüm gevoel van de hulpmiddelen als ze zuigen weg de genomen huidcellen en schurende kristallen. U kunt een warm gevoel ervaren gedurende een aantal strategieën, maar het is niet pijnlijk.

Implementeer een milde vochtinbrengende crème om uw huid direct na de behandeling methode om te stoppen problemen te helpen van een droge huid. Vraag uw arts om te bepalen hoe lang je nodig hebt om uit de buurt van make-up en andere huid producten en oplossingen te houden. Gebruik zonnebrandcrème om uw tijdelijk gevoelige huid brandwonden verdedigen.

Return voor microdermabrasie behandeling elke week gedurende 1 tot twee maanden om hulp weg te nemen aanzienlijk puistjes littekens. Op basis van de goede resultaten van deze procedure, zou je moet hebben om het licht operatie op te ruimen littekenweefsel over je acne littekens of gebruik een vitamine crème om je huid te herstellen ondersteunen. Als je goed bent reageren op de therapie, vragen de arts, om een ​​verhoogde instelling gebruiken om de juiste diepe huid problemen te helpen.

Gebruik een huis microdermabrasie kit uit te voeren op het opruimen van uw teint. Werken met deze kits alleen snel na uitharding gekwalificeerde ervaren, omdat ze kunnen aanzienlijk minder nuttig op hun hebben. Vraag uw arts als zij adviseert bepaalde merken en zoeken naar items die een therapeutische massage instrument en niet alleen lotion gebruiken.

Integreer microdermabrasie met een andere behandeling, zoals actueel medicatie om collageen productie te stimuleren. Overweeg om adres-up make-up te gebruiken als een goedkope manier om te verbergen acne littekens te helpen door de microdermabrasie behandeling methode periode.

Category: Gezond eten

Comments are closed.