Hoe te gebruiken Murad Acne Ingewikkelde

Splash je confronteren met warme H2O en knijp een kleine hoeveelheid van de Murad Clarifying Cleanser in uw handpalmen en wrijf je vingers naast elkaar om een ​​schuim te ontwikkelen. Voorzichtig verdelen de cleanser rondom uw ervaring, zorg om het te wrijven in je acne-gevoelige onderdelen. Spoel uw ervaring uitgebreid met warme H2O en dep ze droog met een handdoek.

Knijp een dubbeltje kleine hoeveelheid van de Murad Zits Therapy Gel op uw vingers. Gebruik een slanke laag om uw volledige gezicht gebied en nek, concentreren op je acne-hellende delen.

Breng een druppel van de Murad Zits Place Behandeling rechtdoor om eventuele puistjes of vlekken die je op je gezicht. Sta het product of de dienst volledig droog.

Plaats een kwart-en kleinbedrijf hoeveelheid geld van de Murad Skin Perfecting Lotion op je vingertoppen en vouw het gelijkmatig over je gezicht gebied en nek. Solliciteer extra als uw huid bijzonder droog of geïrriteerd. Laat de lotion drogen voor je gebruik maken van een cosmetica.

Gebruik de Murad Zits Verfijnde 2 keer voor elke dag – in de vroege ochtend en ‘s nachts. Als uw huid wordt extreem geïrriteerd, het minimaliseren van uw behandeling aan alleen wanneer voor elke werkdag rechts totdat het ongemak afneemt. Elk pakket bevat een 30-werkdag verstrekken van de puistjes uit te werken. In overeenstemming met Murad, moet je beginnen om resultaten binnen 4 maanden te zien.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.