Hoe te gebruiken verse nieuwe Knoflook om puistjes Heal

Extract 2 teentjes knoflook uit een nieuwe lamp en pel ze. U kunt ook gebruik maken van retail-verkooppunt gekocht knoflookteentjes.

Plet de teentjes knoflook in een pulp en knijp het sap uit. Dit proces kan minder moeilijk zijn om te doen met een knoflook push en kaasdoek.

Breng de knoflook sap op uw gezicht. Focus op de problemen plaatsen, maar ook wonen om onderdelen te wissen. Knoflook sap op de verschillende plekken kon vermijden hulp komende breakouts.

Vertrek van de software op voor ongeveer 5 minuten, en dan was het af. Ga niet weg het op meteen, omdat de factoren die in de knoflook sap zijn zo sterk kunnen ze je poriën en de huid verbranden.

Gebruik deze te overwinnen totdat uiteindelijk uw zits verdwijnt. U kunt ook doorgaan om knoflooksap dag toepassen door dag om je poriën en huid tegen haalbare breakouts bewaken. Houd alle ongebruikte deel verfrissend door te slaan in de koelkast.

Crush twee teentjes verse nieuwe knoflook en knijp het sap uit de pulp.

Meet een hoeveelheid geld van de witte azijn aan de som van knoflooksap passen.

Meng de sappen naast elkaar.

Dompel een katoenen bal in het mengsel en wrijf het op de getroffen plaats. De witte azijn zal helpen om de poriën en de huid in evenwicht te brengen. De antioxidant ingrediënt in de knoflook sap kan aantrekken uit infecties in de poriën en de huid-en reparatieservice wanneer de andere dingen misschien kunnen werken om de puistjes te verminderen.

Meng verse knoflook, gehakt of gemalen, met kwark, appelmoes of yoghurt, en proberen om de combinatie te eten. Dit is een smakelijke manier om alle componenten die deze goederen bezitten krijgen. Als vaak gegeten, zou de knoflook ondersteunen puistjes te voorkomen.

Haal knoflook voedingssupplementen in capsule variëteit. Gebruik capsules als u wilt ontsnappen aan de geur van knoflook houden.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.