Hoe te gebruiken Vitamine E olie voor puistjes littekens?

Breek vitamine E capsules. Slechts een soort van vitamine E is de pil soort. U kunt zowel verteren de producten of breken ze open aan de vitamine E olie eruit te krijgen.

Neem een ​​kijkje op vitamine E aan de binnenkant van je onderarm. Volgens de People’s Pharmacy, kan vitamine E leiden tot dermatitis bij sommige mensen vandaag de dag. Vandaar, het is een fantastische gedachte om het te controleren op een element van uw poriën en de huid die vooral wordt verborgen, dit soort als de onderarm, om te zien of u een schadelijk reacties daarop.

Maak gebruik van vitamine E in de nacht. Onze huid heeft niet te maken hebben met het zonlicht en andere omgevingsfactoren als we slapen. Dat is waarom het het beste implementeren vitamine E in de nacht. Je poriën en de huid kan gewoon hele voordeel van de therapeutische voordelen. Alsmede, kan vitamine E olie een klein kleverig, dus het is niet een fantastisch idee om het uit te dragen in de overdag.

Voer vitamine E in je poriën en de huid. Als je de olie aanbrengen op, therapeutische massage het in de littekens, zodat de poriën en de huid absorbeert het grondig. Maak alle vertrouwen in je handpalmen goed schoon zijn, zodat u kunt weg te houden van nog meer puistjes van bacteriën die kunnen worden op je armen. Vitamine E olie is een moisturizer en het moet echt worden gewreven in de poriën en de huid, net als lotion.

Gebruik zowat elke nacht voor een handvol maanden. Volgens Puistjes Mythen etc. moet je behouden waardoor de vitamine E op voor bepaalde tijd. Al snel na een paar maanden hebben ingeleverd, kunt u geen kwestie ezels als je littekens zijn begonnen te vervagen. Als ze niet, denken over het zoeken naar nog meer behandelmethode.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.