Hoe te gebruiken voor COBRA Voortzetting Wellness System

Bevestig u in aanmerking komt voor een COBRA voortzetting algemene strategie gezondheid. Je moet niet zijn ontslagen wegens zware fout, zoals beschreven door uw werkgever en wijzen op wettelijke richtlijnen. Grove schuld bestaat typisch uit intimidatie, het verstrekken van informatie om de concurrentie of doelbewust slechte prestaties. Ontslagen voor de meeste andere goede redenen of vrijwillig verlaten van het bedrijf u niet diskwalificeren bescherming COBRA.

Contacteer uw voormalige werkgever om een ​​COBRA software vragen. Typisch, bedrijven mail een software om je binnen twee weken na de aanslag van uw werk.

Vul de software. Bevatten uw identiteit en de namen van de andere familie klanten die je onder andere, gegevens van uw vorige werkgever en de dag van beëindiging. Openbaren als je blijven wellness, tandheelkundige of bescherming van het gezichtsvermogen.

bericht de aanvraag bij de verzekeraar, die uw software verwerkt en stuurt u ontdekken van uw voortdurende bescherming. Je hoeft niet nodig om alles te sturen naar uw vorige werkgever.

Category: Dieten

Comments are closed.