Hoe te genezen menopauze Puistjes

Converse uw gynaecoloog over hormonale geneesmiddelen op recept. Vaak menopauzale puistjes is het gevolg van hormonale onevenwichtigheden, vooral een overvloed aan testosteron of een tekort aan oestrogeen. Uw huisarts kan medicijnen voorschrijven om uw hormoonspiegels te stabiliseren. Hormoonbehandeling opties vaak roeien menopauze acne.

Reinig uw huid 2 keer dagelijks aanbrengen van een antibacteriële cleanser. Als u consequent niet opruimen extra olie, zweet, make-up en microben, zullen ze je poriën verstoppen en verergeren uw menopauze acne.

Bevochtig je poriën en de huid. Naarmate we ouder worden, onze poriën en de huid verliest veel van zijn elasticiteit en vocht. Als je moet je niet je huid hydrateren, kan uw gehele lichaam goed te produceren overtollige olie in een werk om zichzelf te hydrateren. Deze extra olie kan vaak leiden tot en verergeren menopauze acne. Avert deze situatie door hydrateren je poriën en dagelijks de huid met behulp van een moisturizer juiste voor uw huid soort.

Breng een acne therapie product om uw menopauze zits. Deze crèmes zijn verkrijgbaar over-the-counter in de meeste cosmetische of drogisterijen. Ze omvatten doorgaans benzoylperoxide, efficiënte component voor de behandeling van acne. Benzoylperoxide doodt bacteriën en stimuleert huid mobiele regeneratie zodat uw zits zal duidelijk in een goed getimede mode.

Eet een gezond dieet regime. Onvoldoende voeding kan verergeren menopauze puistjes. Haal de meeste van uw natuurlijke vitaminen en vitaminen uit de nieuwe, volledig natuurlijke voedingsmiddel. U kunt ook een multivitamine voor de gezondheid van uw verbruik aan te vullen.

Maak een pasta door het mengen van gelijke stukken zuiveringszout en drinkwater. Breng de pasta om uw acne en toestaan ​​dat het werk er voor ongeveer twintig minuten voor het af te spoelen. De baking soda zal plaatsvinden in extra olie en elimineren van micro-organismen, sneller helpen uw acne te duidelijk veel.

Dompel een katoenen bal in toverhazelaar en gebruiken het om je poriën en de huid. Toverhazelaar fungeert als een natuurlijke toner, het doden van bacteriën en verkopen van duidelijke, gezonde huid.

Category: Dieten

Comments are closed.