Hoe te Gevestigde welzijn verzekeringsdekking in QuickBooks Met een S Corp

Ga door de nieuwe principes voor de S-Corps en welzijn verzekeringsdekking aftrek in de aanbevelingen voor een sorteren 1120S (zie ‘Aanbevelingen’).

Open het QuickBooks corporatie bestand. Klik gewoon op de organisatie die u zal opereren op in de primaire QuickBooks menu. Maak alle vertrouwen in dat het bestand QuickBooks beschouwt deze onderneming als een S-Corp. Klik gewoon op de ‘Corporation’ knop op de belangrijkste menubalk. Ontdek het tabblad ‘Organisatie Feiten’ en klik op op het. De verscheidenheid van de onderneming zal worden op de pop-up scherm en moet doorlopen, ‘S-Corp.’

Open het menu Payroll Items waargenomen in het tabblad ‘Lijsten’. Klik op het tabblad ‘Lijsten’, die zal trekken in het menu ‘Lijsten’, de ‘Payroll objecten’ zal worden gevestigd op de daling vijftig procent van het menu. Als u niet bent aangemeld voor de Intuit Payroll service, zal deze lijst niet weergegeven en u zult niet in staat zijn om alle payroll-objecten invoegen of wijzigen.

Voeg nieuwe payroll product (Welzijn Verzekering plan) aan checklist. Klikken op de Lessen ‘Payroll Product ‘knop uit de lijst loonlijst product. Beslis over ‘Nieuwe Koopwaar’ van die checklist en de set-up wizard voor het payroll goederen zal verschijnen. Als u niet vertrouwd bent met de procedures boekhouding of salarisadministratie, kies dan de ‘EZ Set up’ systeem.

Kiezen uit de Payroll Variety. Het volgende menu om pop-up zal het Payroll Merchandise soort. Vanaf hier kiezen voor de 2e selectie-of de ‘Verzekeringen Voordelen’ mogelijkheid. De software zal regelmatig aansluiten op het internet om de Payroll lidmaatschap controleren en het menu ‘Integreer Nieuw’ zal verschijnen. U kunt misschien deze tijd gebruiken om alleen de een ziektekostenverzekering artikel op of kunnen onder een van de andere mogelijkheden zo goed. De mogelijkheid voor de S-Corps zal minder zijn dan de ‘Andere Coverage’ oplossing en het zal worden geëtiketteerd, worden ‘S-Corp Professionele medische.’ Controleer deze mogelijkheid en klik op ‘Volgende.’

Opgericht van het tijdschema betaling voor de S-Corp Professionele medische dekking. Dit geldt ook voor komen in de naam van de Verzekering plan onderneming in de begunstigde of Vendor lijn, de rekening bereik voor die account en de betaling frequentie op die rekening. Dit zal gevestigd op de S-Corp zorgverzekering als een Enterprise Bijdrage. Volg deze cursus van actie indien de onderneming gaat naar de betalingen recht om de verzekeringspolissen onderneming te maken. Voor scenario’s waarin het personeel moet betalen uit voor de verzekering en zullen worden vergoed door het bedrijf, voltooien de set-up zoals eerder geïnstrueerd met de toevoeging van een vergoeding payroll-item voor deze betaling, die compenseert voor de bijdrage van het bedrijfsleven. Blijf bij de loonlijst product setup wizard om dat te doen.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.