Hoe te Gevoelige Tooth ongevoelig

Poets je tanden twee keer per dag met desensibilisatie tandpasta.

Gebruik een soepele tandenborstel aan de tand te reinigen. Dit kan helpen voorkomen het glazuur van extra vernietiging. Een belangrijke reden voor het glazuur hypoplasie (verminderde goede kwaliteit van het glazuur) borstelt het glazuur veel te hard. Vervangen door uw tandenborstel om de twee maanden.

uw mond goed met een fluoride spoelen na het tandenpoetsen spoelen. Swish de fluoride spoeling over uw tand voor dertig seconden. Een tandartsen aanbevolen fluoridevernis kan ook worden gebruikt voor dit doel.

Dab desensibilisatie tandpasta met een watje en wrijf het op de gevoelige plekken. Laat de tandpasta op je tanden ‘s nachts en uw mond spoelen in de vroege ochtend.

Blijf uit de buurt van grote dranken, tabak, ijs en snoep voor een aantal keer. Spoel uw mond kort na elke individuele voedsel. De omstandigheid zou moeten verbeteren in slechts twee weken. Zo niet, in overleg met een tandarts. Je zou kunnen hebben een rottende tand.

Gebruik fluoride-gemengde tandpasta voor een maand aan het glazuur onmiddellijk ongevoelig. Vaak zal de tanden na een wortelkanaalbehandeling of tandheelkundige controle toegevoegd delicate rechts voelen.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.