Hoe te gezondere tanden krijgen

Poets je email direct na elke individuele maaltijd. De voedingsmiddelen die opbouwt op je tanden kunt u opwekken om gaatjes te krijgen. Gebruik een offerte tandenborstel, zodat u niet uw tandvlees sporen wijken en borstel in kleinere ronde bewegingen. Ook flossen met bredere floss kan u toelaten krijgen in onder glazuur en het verhoogt ook de bloedcirculatie naar uw tandvlees.

een keer per werkdag Spoel je mond met een mondspoeling die fluoride bevat. Probeer niet om zo ongeveer alles voor een half uur te eten of te consumeren snel na het spoelen. U wilt niet naar de fluoride weg schoon. Fluoride helpt versterken uw glazuur en zet hem uit holtes. Als je hebt gladde plekken, kan fluoride herbouwen deze gevoelige locaties.

Blijf uit de buurt van het werken met tand whitening producten. Deze items ontbinden van een laag calcium uit je tanden een witter laag bloot. Indien gebruik gemaakt van over en weer, kan uw tand ontwikkelen tot zwak. Tandpasta met whitening of baking soda en peroxide is voldoende bleken.

Beperk de hoeveelheid zoete etenswaren en tand vlekken dranken. Als je wel op te nemen of te drinken deze voedingsmiddelen, zorg gegarandeerd te borstelen uw tand na afloop. Als u over een kleine tandenborstel en tandpasta in uw auto of tas, het is echt extra geschikt voor uw om uw tanden grondig te reinigen. Eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan calcium en hebben goed uitgebalanceerde maaltijden.

Schedule eenmaal per jaar emaille reinigingen met een tandarts. Uw email moet echt vakkundig worden gereinigd het moment dat een kalenderjaar te voorkomen dat plaque creëren up. Als u denkt dat u een holte of zachte plek, het tijdschema een controleren up zo snel als haalbaar. Het vangen van de uitdaging vroeg kunt u stoppen met holte vullingen, wortelkanaalbehandelingen en achteruitgang van de tanden.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.