Hoe te Gezondheid en fitness verzekeringspolis krijgt als HIV Positive

Krijgen zo veel welzijn bescherming verzekering als je kunt via uw werkgever. De meeste bedrijven met welzijn dekking, en hun verzekeraars, geen mensen nodig hebben om fysieke of gezondheidszorg examens in te kopen om goed te bereiken zijn bescherming verzekering.

Het advies inwinnen van een advocaat als u betrokken over eventuele onthullingen die je misschien kan worden gevraagd om door een werkgever of een verzekeraar met betrekking tot uw gezondheid. Dit soort openbaring queries verschijnt mogelijk op eventueel in de verhuur cursus van actie of in een welzijn verzekeringspolissen software, maar je moet beginnen met de veronderstelling dat je juist privateness over uw hiv gunstige positie wordt gewaarborgd door wetgeving.

Gebruik COBRA om uw welzijn verzekering plan bescherming uit te breiden voor zo uitgebreid als mogelijk na je weggaat werk of wanneer je tussen de bedrijven.

Seek wellness dekking voor compacte zakelijke onderneming huiseigenaren of zelf gebruikt personen als u voor zichzelf bedienen. Bedrijven uit het MKB en brancheorganisaties leveren vaak bescherming dekking tot persoon organisatie ondernemers en aannemers, in sommige gevallen met uit individuele verzekeringen.

Kijk voor de algehele gezondheid dekking via uw staat voor administratie of de gemeenschap of besloten vennootschap waarmee het bevordert de gemeenschappelijke gezondheid en fitness dekking als je niet in staat om de algemene zorgverzekering verkrijgen door een werkgever zijn. Een zich ontwikkelende hoeveelheid staten, waaronder Massachusetts, Californië en New York hebben wetgeving garanderen algehele medische behandeling voor iedereen.

Praat met uw HIV AIDS caseworker voor hulp bij het vinden van het bureau dat het welzijn dekking verzekering biedt aan mensen van wie de werkgevers te kort om deze dekking te leveren.

Get arbeidsongeschiktheid dekking als het verkrijgbaar is door middel van uw staat en u bent niet in staat om het werk te doen, omdat het krijgen van HIV constructieve of bezitten aids.

Category: Dieten

Comments are closed.