Hoe te Haal Gold Enamel

contact op met uw tandarts en maak een afspraak zo snel als haalbaar, als uw gouden tand is geschaad. Het uitblijven van een gouden tand te repareren kon infectie veroorzaken in je mond, die in bekeerling je pijn veroorzaken. Controleer dan of je in staat de tandarts weten wat de reden van je een kijkje nemen op. Je zou kunnen hebben om een ​​crisis afspraak te plannen, met een beroep op de ernst van de problemen.

Vertel uw tandarts waarom u wilt dat de gouden tand verwijderd. Als je met het vast, kan heel wat afspraken mogelijk wordt vereist, om de gouden tand volledig herstellen. Dit zou leiden tot de tandarts krijgen van een impact van uw email, en het schrijven van een recept voor u te houden krijgen van een alternatieve gouden overlay, die zal worden gemonteerd op uw email op een andere afspraak. Afhankelijk van het doel van de verwijdering, kan de tandarts ook goed overwegen tandheelkundige beelden. Het kan tot overwegen tal weken voor een gouden kroon te worden gebouwd en uitgerust om uw email.

Neem eens een goedgekeurde geneesmiddelen, zoals gevraagd door de tandarts, en onderzoeken of chirurgische ingrepen gewenst zal zijn om te herstellen of neem de tand. De tandarts kan ook voorschrijven verdoving de ruimte schoon te houden, en je kan goed worden verplicht om een ​​rubber dam gebruiken om de tand te isoleren voor de duur van de chirurgische procedure. De rubberen dam is een latex laken gebruikt om te genieten van het vocht uit de tand en materialen en stoffen gebruikt in de loop van de actie van het vallen in je keel te voorkomen.

Vraag de medische professional over de techniek van het verwijderen van de tand. Hij zou een handstuk gebruiken om afscheren het verval rond het gouden tand net voor het veranderen van de opleg, of kroon. De tandarts kan eventueel geven je een tijdelijke kroon voorafgaand aan uw techniek, om je blootgesteld tand af te wenden van de kou gevoeligheid. U kunt een e-boek een cementering stoppen door, zodat het goud glazuur, kroon of onlay gebonden kunnen worden in uw mond. De cementeringsprocede omvat makend van een viskeuze vloeistof in de plaats van de tanden die resterende hersteld. De viskeuze vloeistof vervolgens verhardt en obligaties de onlay aan de tand.

Chunk markering papier wanneer gevraagd door de tandarts, zodat hij kan onderzoeken de vaste vorm van de gouden kroon of overlay net na de chirurgische behandeling. De tandarts kan eventueel ook flossen in de plek om zeker te zijn van de tand is het maken van de juiste gesprek met de andere email.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.