Hoe te Halt Snurken: Het uitzoeken van de bijzondere oorzaken

snurken en de schending van een Alpine Meadow

ik kan proberen te onthouden gaat naar een bepaalde avond tijd sluimeren en het krijgen van een goede afzuiging. Ik ging voor wandelingen door middel van een alpine veld, ergens in de Colorado significante land. Het was een rustige en serene scène, zonnig en net warm genoeg om te gaan wandelen in hemdsmouwen.

ik in gedachten kon ik de belangrijkste van het hoge gras zorgvuldig kietelen mijn uitgestoken handpalmen voelen als ik meanderende rustig door middel van deze prachtige alpenweide vol met wilde bloemen.

Out of the blue, merkte ik wat klonk als een keten waargenomen starten en stoppen abrupt. Ik verhuisde naar een lijn van hoge dennenbomen die torende aan de rand van dit prachtige weide. Zoals ik verkregen dichterbij, het geluid groter in volume rechts totdat ik werd hevig gescheurd uit deze rustige scène -. Alleen om mezelf te vinden uit de lucht wakker in matras

In die tweede, ik begreep uit welke route de luid, onaangenaam kettingzaag lawaai afkomstig was. Het geluid-maker sliep komen om mij in onze matras. Snurken Mijn echtgenoot had mijn rustige droomlandschap geschonden en rond gekatapulteerd me terug in de schetterende waarheid van onze slaapkamer. Ik was woedend

In scenario je niet uit nog dacht dat het, mijn andere 50% snurkt en soms is luid genoeg om de doden wakker -. Of althans mij in ieder geval

In de loop van de pittige snurken discussie die daarop volgde, mijn veel beter 50% beschuldigend aangegeven dat ik ervoer uitgeroeid het behang van tijd tot mezelf timen. Ik keek weer terug, mijn mond agape in een grijns van ongeloof. Na een minuut of ongelovig stilte op mijn aspect, hebben we besloten om naar onze hoeken en opnieuw bijeenkomen de toekomst ochtend.

.

om te voorkomen dat Snurken, Detect de oorzaken van uw snurken

Snurken is een typische aandoening die bijna 50 procent van alle mensen vandaag de dag treft op de planeet die de neiging heeft om het een wijdverbreid probleem.

Een dilemma niet alleen invloed hebben op deze snurken maar voor degenen die zijn gesloten om ze zo effectief.

snurken transpireert als er iets binnen in het gebied van de mond, neus of omliggende holtes (zoals neus) wordt belemmert de luchtstroom.

De meest populaire triggers van snurken zijn erg arm spiermassa toon in en over de mond, tong en keel. De spierweefsels in deze delen zijn waarschijnlijk om te groeien overdreven ontspannen te leiden om ze te vallen of instorten in zeker luchtwegen.

Andere leads te kunnen sinusitis, allergische reacties, neuspoliepen of vervorming van de neus zoals een afgeweken septum.

Een lange huig, zeer mals gehemelte of keel weefsel dat is omvangrijk ingegeven door gezwollen amandelen of amandelen kan ook leiden tot snurken. Drank consumptie en slaapmiddelen kan mogelijk leiden tot snurken zo goed.

De kansen van snurken verhogen met de leeftijd, meestal als gevolg van de standaard uitrekken en ontspannen van de keel weefsel dat normaal plaatsvindt als we meer volwassen.

Snurken Antwoorden:. Welke vorm van snurken heeft een effect op je

Als u klikt op op-en? bekijk de korte videoclip bij, kunt u verwachten om te weten te komen over de uiteenlopende beoordelingen die u kunt gebruiken om te bepalen welke vorm van snurken u te maken met en het meest waarschijnlijk leiden tot van die snurken.

.

Mond snurken

Dit is meestal de meest populaire vorm van snurken, vooral bij mensen die rond de vijftig een lange tijd van leeftijd. Deze vorm van de open up-mond snurken kan optreden wanneer ook aanzienlijk likeur wordt gegeten en de keel weefsels zijn zeer comfortabel.

Mond snurken kan eventueel ook gebeuren bij personen mensen die echt vermoeid. Beschouw dit zeer eenvoudig examen om te beslissen of je een mond snurker:. Gewoon je mond open en uit te proberen om een ​​snurkende geluid maken, doe dan de identieke detail met je mond dicht, ademen door je neus

Als u het geluid niet kan maken wanneer je mond gesloten is, je waarschijnlijk snurken als gevolg van uw open mond tijdens het slapen.

Tongue snurken

ontdekken uit als je een tong snurker, gewoon steek je tong zo veel als je kunt, licht grip het met uw tand en proberen een snurken lawaai te maken door het inademen van als gevolg van je neus. Als uw snurken geluid afneemt wanneer bijten op je tong, dan bent u mogelijk een tong snurker.

Neus Snurken

Ben je een Neus Snorer ? Om uit te vinden, slechts een vinger te leggen op 1 van je neusgaten, sluiten het af. Nu proberen en ademen meestal door middel van de open neusgat. Herhaal de werkwijze van het andere neusgat. Last but not least, ademen gewoonlijk door deze beide neusgaten.

Als je het even welk type van obstructie om de luchtstroom te voelen, heb je waarschijnlijk vereisen een OTC (boven de toonbank) anti-histamine of een ademhaling strip die hecht aan de buitenkant van je neus. Ik heb geprobeerd deze afmeren strips voor de duur van allergie periode en ze zijn uitstekend. Zal mijn neus echt het gevoel heel open te stellen en de ademhaling is eenvoudig.

gehemelte snurken

Om te bepalen of u een gehemelte snurker zou kunnen zijn, de weefsels aan het weer van je keel, samen met de huig (dat kleine weg die naar beneden hangt aan de bovenste weer element van je keel) is naar alle waarschijnlijkheid trilt niet wanneer lucht stroomt rondom het als je inademt ‘s nachts.

p Dit is met name waarschijnlijk wanneer u slaapt weer op je rug en je mond valt open. Als je snurkt als dit, kun je zelfs echt het gevoel de huig is uitgestrekt wanneer je wakker in de vroege ochtend.

.

Wil je stoppen met snurken? Go See Your Zorgverlener

Als je toevallig te gaan door gehemelte snurken, of als u twijfelt over de stijl van snurken ben je duurzaam bent, kun je goed wilt een afspraak maken om te zien uw medische professional of welzijn behandelaar.

Onmiddellijk na een eerste consult, kan uw zorgverzekeraar gevestigd een afspraak voor u op een slaap kliniek.

Dit is waar een expert gezondheids- gerelateerde medewerkers zal controleren of u al bent u doorgaans rusten door de nacht.

Deze professionals zullen merken dat je snurken gewoonten voor een tijd, maak dan een analyse en doorgeven aan uw arts.

.

Why You Wanna Snurken

Zeer allereerst uw snurken is vrijwel zeker niet op prijs gesteld door de man of vrouw die de toekomst om u ‘s avonds Cease. Onmiddellijk nadat alle, zullen ze hun slaap nodig hebben, ook.

Terwijl snurken op zichzelf misschien niet een probleem te zijn, kan het goed bieden als een teken van problemen in andere plaatsen. Snurken kan ook leiden tot de ontwikkeling van snooze apneu.

Slumber apneu kan heel goed leiden tot een onderbreking van de ademhaling door de avond. Deze onderbrekingen in de typische ademhaling kan duren tot tien seconden of langer.

Dit soort extreme snurken kan misschien worden berooft je van de diepe, rustgevende slaap noodzakelijk voor de gezondheid en fitness en verjonging.

.

remedies voor snurken

p Er zijn tal van stijlen van snurken helpt u kunt investeren in om u te helpen een einde snurken. Een bijzonder anti-snurken apparatuur lijkt te zijn als een soort als een kinbescherming en positioneert uw kaak, zodat de weefsels in je mond niet instorten in uw luchtwegen en leiden tot snurken. Van tijd tot tijd worden deze aangeduid als een onderkaak progressie systeem.

Andere snurken remedies bevatten mondstukken die ook toelaten om uw mond in een plek om helemaal te verminderen of te beëindigen snurken houden. Nog een andere is een soort van plastic veer die past binnen het neusgat duwen openen.

In geval van rust apneu, een CPAP (Constant Gunstige Airway Pressure) gadget kan mogelijk vitaal belang om de luchtwegen open te houden zijn.

Behalve je gewoon actie ondernemen om te staken snurken veroorzaakt door slaap apneu, je zou kunnen aanvullende belasting op uw hart.

Vervolg snooze apneu kan heel goed resultaat in een vergroot hart, een betere bloed kracht en een groter risico op een beroerte of hartaanval.

Je kan je door een veel meer over slaap ontbering en hoe je om sneller te rusten door het bestuderen van dit artikel.

Zelfs als deze onveilige kwalen niet verwerven, een slechte nachtrust is het mogelijk om een ​​destructieve invloed op uw kwaliteit van leven te hebben.

. ________________________________________________________________

Category: Supplementen

Comments are closed.