Hoe te hoektanden Tanden Onderzoek aan hun leeftijd Nagaan

Als youre denken over een puppy leeftijd, de kwestie van zijn email kunt u een groot deel van de informatie en feiten te geven. De vorige expressie, niet glimp een gegeven paard in de mond, prijst ons koor van het onderzoek naar de waarde van de huidige zien door te besluiten zijn leeftijd. In plaats daarvan, zeg dank je. Die uitdrukking is afgeleid van het punt dat paarden tand hebben verschillende slijtage patronen die u kunnen helpen zijn leeftijd te identificeren relatief juist voor de eerste zeven jaar van zijn bestaan. Net zoals paarden tanden zorgen voor een krachtige bewijs van hun leeftijd, hoektand hebben gebruik patronen die u kunnen helpen om de leeftijd van uw nieuwe dierbaren goede vriend vrij nauwkeurig te onderscheiden.

Een hele set van Pet Tand

Puppies moeten uiteindelijk 28 bladverliezende emaille, 12 snijtanden (zes hoger en 6 afname), 4 hoektanden (de tanden) en twaalf premolaren. Zij ontbreken de eerste premolaar en de kiezen die vroeg of laat zal ontwikkelen in de volwassen hond.

De snijtanden worden samen geplaatst op de voorste rij van email, onder de hoektanden. Snijtanden worden gebruikt in het verzorgen en knabbelen acties. De hoektanden worden toegepast voor scheuren in combinatie met de snijtanden en premolaren. De premolaren observeert de hoektanden aan de zijkanten van de kaak de premolaren en uiteindelijk de kiezen worden gebruikt voor zware kauwen

Volwassen honden moeten tweeënveertig tanden:. 12 snijtanden, 4 hoektanden, 16 premolaren en 10 molaren (2 op elk aspect van de bovenkaak en drie op elk aspect van het verlaagde kaak). Voor tal van rassen, hele gebit is een probleem, en konden ze veel minder volwassen tanden te verwerven. Ontbrekende premolaren zijn extra wijdverspreid, maar honden kunnen niet hoektanden, snijtanden en kiezen te creëren. Voor een flink aantal scherm hoektanden en specifiek in het uitvoeren van rassen, totale gebit is een behoefte. Echter, veel speelgoed rassen van dit soort als de Chinese Crested zijn berucht vanwege het ontbreken van tanden, en vergoedingen zijn ontworpen op basis van het diploma van het ontbreken van het gebit.

Pet Tooth en hun Advancement

Inzicht in de volgorde van de vooruitgang van huisdier tanden kunnen u helpen bij het vaststellen van een puppys leeftijd. Net als de meeste zoogdieren, zijn puppies geboren zonder tanden, en hun moeders zijn dankbaar voor!

 • Te allen ongeveer drie weken oud zijn, de snijtanden gaan uitbarsten.
 • De snijtanden worden gevolgd door de hoektanden helemaal rond 4-5 maanden. Deze nieuwe puppy tanden zijn echt scherp en broos, het stimuleren van de moeder om te beginnen met het spenen haar pups.
 • Door acht maanden de premolaren (hoeveelheden 2,3 en 4) zijn verschenen.
 • 8-twaalf weken is er vrij klein zullen wijzigen in de pups mond.
 • Zoals de volwassen tand vorm, de wortels van de melktand moeten beginnen te absorberen.
 • Op 12-dertien maanden puppy begint kinderziektes. De nieuwe volwassen tand moet stak de ontwortelde, bladverliezende melk email, terwijl vaak de hond tanden behouden. Als de pup hondtanden niet uitschuiven op hun bezit, zullen ze moeten worden uitgeroeid door een dierenarts om te voorkomen dat ze van invloed zijn volwassen tand plaatsing en de pups brok.

 • Beginnend allround twaalf weken de snijtanden zullen beginnen te werpen en vervangen door hun volwassen tegenhangers.
 • Op vier maanden de hoektanden (de tanden) zal beginnen uitbarsten.
 • Door 5 maanden, al de volwassen snijtanden moet echt in de locatie.
 • De volwassen premolaren en molaren verschijnen in onder de vijf en zeven maanden oud, het losbarsten van de ingang van de mond met de premolaren om de weer met de laatste kiezen.

 • Met acht maanden oud, moet een hond al zijn volwassen tanden hebben.
 • 5 Indicatoren van A Dog Age van Inspectie Zijn Emaille

  De situatie van een hoektanden glazuur kan een fantastische indicatie van zijn leeftijd. Maar het eten van plan, orale behandeling of gebrek daarvan, evenals gedrag kan invloed hebben op uw vaardigheid om effectief te meten een honden leeftijd.

  Factoren zoals een antibiotica genomen, hoewel volwassen tand worden gevormd kan een effect op de tandkleur hebben van het begin. Kauwen op botten en andere moeilijke speelgoed of oppervlakken en hek voorkomen kan voortijdig splitsen glazuur. Ook een dieet meestal uitsluitend op basis van zacht voedsel kan versnellen tandsteen te vestigen op. De volgende regels kan je een redelijk goede schatting van de honden leeftijd gezien het feit dat hij een gebruikelijke eten plan dat brokjes beschikt heeft gesmaakt.

 • Op slechts een jaar oud de hoektanden tanden zal echt wit. De onderste snijtanden zal ribbels hebben op de belangrijkste van hen (de vooravond) dat een fleur de lis stijl en ontwerp of dat van een een paar klavertje lijken. (Naarmate de tijd vordert, de patroon van de snijtand zal beginnen te slijten).
 • Door 2 jaren oud is, zal de pups emaille Nee voor een langere periode zijn zo levendig wit als ze op zijn het begin af van zijn aanvankelijk 12 maanden. Op basis van voedsel plan en mondverzorging, kunnen sommige vergeling en tandsteen zijn begonnen op het opnieuw kiezen.
 • Van drie tot vijf jaar zullen er vergeling op alle tanden, tandsteen zal beginnen om vast te stellen op op de kiezen, en de voorste snijtanden zullen beginnen om te laten zien op. De slippen van de Lessen ingang twee snijtanden zullen beginnen te slijpen beneden en de fleur de lis patroon begint te eroderen door 5 een lange tijd achterhaald helft van de ruggen van de knobbels op de onderste snijtanden zal afwezig gedragen hebben.
 • Door zeven verschillende jaren oud, de slippen van de daling snijtanden zijn versleten graad en die tand aanzienlijk kort dat ze werden toen zij uitbrak. Hoektanden zal beginnen om zo effectief te stompen. Zonder de noodzaak van tandheelkundige ingreep, het tandsteen te vestigen op de kiezen zal oranje of middenbruin oppervlak.
 • Op 8 vele jaren oud en in het verleden, kunnen tanden goed zijn beschadigd of ontbreken. Sommige meer volwassen honden (9 +) konden ook ervaring opbouw van tandvlees (tandvleeshyperplasie).
 • Fooling de autoriteiten met grote orale behandeling

  Hoewel je bent niet in staat om de put te vermijden voor en scheur op snijtanden in een buurt schaar of graad beet, kunt u een impact hebben op de kleur van uw puppy’s tand met een goede mondhygiëne hebben. Standaard borstelen met speciaal samengestelde hoektand enzymatische tandpasta kan tandsteen en de vergeling in verband met de vorming van tandsteen aanzienlijk zal dalen. Knapperige lekkernijen zoals wortelen, rauwe kip dijen en kip tenen kan therapeutische massage tandvlees en vermindert de vorming van tandplak als zeer goed, en fleece sleepboot speelgoed en Nylabones kan ook leiden tot orale welzijn.

  Als uw hondje blijven heeft plaque opbouw, kan uw dierenarts zijn tand snel te reinigen. Kijk naar hem om te zien of hij zal nog mondgezondheid en fitness specials komen en systeem om Fido krijgen voor een schoonmaak. Zijn parelwitte emaille zal u er dankbaar voor

  Aanbevolen Nog meer Studeren

  Strategieën en Onderwijs advies voor Kinderziektes Puppies: tien Pup Tandjes Survival Strategies

  Crate Coaching Ideeën voor het produceren van je Puppys Private Den: Opleiding van uw pup naar zijn nieuwe krat adoreren

  All-natuurlijke lekkernijen en traktaties voor honden: de Fantastic, de belabberd en onaantrekkelijk. Bully Sticks, geweien, varkensoren en extra

  Category: Dieten

  Comments are closed.