Hoe te Hold Hamster Tooth Balanced

voeden van uw hamster een pellet dieet plan is van cruciaal belang om te blijven zijn emaille gezonder te houden. Geef je hamster een voorverpakt moeilijk pellet levensmiddel. Selecteer een levensmiddel met moeilijke alfalfa pellets, taai gedroogde wortelen, noten, zaden of andere koopwaar uitdagende maaltijden. De knagende beweging te handhaven op zijn emaille afgevijld. Hamster tanden volwassen herhaaldelijk, zoals je nagels, dus ze willen worden versleten op een normale fundering.

geef je hamster kauwen speelgoed. Houten schors behandelt, calcium traktaties en minerale blokken zijn allemaal geweldig uitdagend traktaties die de tanden van je hamster zal houden van begroeiing. Deze behandelt moeten worden aangeboden bij alle instanties in de kooi van je hamster. U kunt deze traktaties vastklampen van het facet van een kooi als een stuk speelgoed, of laat je hamster te hebben over de kooi en retailer hen.

Geef je hamster heel hard nieuwe greens en fruit op het moment of twee keer per 7 dagen om zijn email te houden van het krijgen overwoekerd. Voed uw hamster lastig kind wortelen, ongekookte pitten van maïs en plakjes taai appel. Spot een speciale deal met kom in de kooi van je hamster, en bieden u verfrissende objecten voor een aantal uur. Zodra de verse maaltijden aan de slag te verwelken en een beroep op fruitvliegen, gooi ze weg.

Glimpse in de mond van je hamster als je hem houden. Je moet zien recht, lichtgeel tand op de toonaangevende en onderkant van zijn mond. In geval van belangrijke gebogen, wit van kleur of verkeerd, zie uw dierenarts.

Kauwen op de draad tralies van een kooi of de stalen mondstuk op een h2o fles zijn tekenen dat je hamster zich verveelt en in gebrek van veel meer kauwen speelgoed en lekkernijen. Te blijven tand van uw hamster in balans te houden, hebben meestal een verschillende stijl van kauwen goederen in zijn kooi.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.