Hoe te Jongeren Gefascineerd in poetsen hun tanden Keep

Waarom kinderen worstelen zo veel als het gaat om hun tanden te poetsen? Simpelweg omdat zijn enorme spannend, dat is waarom. In een hele wereld vol met videoclip videospelletjes, tv en speelgoed waarom zouden jonge kinderen willen om tijd te verspillen staan ​​in de hal van de rest kamer spiegel poetsen hun email? Beneden ik een record van factoren die ik voel in staat zal stellen aan de tand te borstelen een aangename praktische ervaring voor de kleintjes maar ook de ondersteuning van hen zeer goede tandheelkundige hygiëne praktijken in te stellen hebt gemaakt. Ik kan verzekeren dat deze procedures waarschijnlijk absoluut gek bewijs, maar ik hoop dat ze ondersteunen uw nachtelijke rituelen gaan een beetje soepeler.

Kun je dit voor me?

Schattig tandenborstel houders Gedeelte van het houden van een kind gefascineerd in alles (het handhaven van iedere belanghebbende, zeker) is het creëren van een geweldige omgeving. Dit is vooral nauwkeurig met een beetje iets alledaags als tandenpoetsen. Haar belangrijke om het spannend te houden. 1 manier die ik stel voor het uitvoeren van die door de aankoop van een zoet / spannende tandenborstel houder voor uw kind (en / of voor jezelf.) Ze bevorderen allerlei spannende tandenborstel houders tegenwoordig. U kunt de kopjes die zitten op de teller die overeenkomen met het toilet decor te krijgen (dit is bijzonder vermakelijk als je baby heeft zijn / haar persoonlijke thema toilet) of u kunt de houders krijgen dat de zuigkracht aan de spiegel. Ze normaal lijken minimaal dieren wanneer ze gesloten zijn en de huisvesting van uw kind tandenborstel. Im vijfentwintig en ik heb een panda tandenborstel houder vast aan mijn spiegel en I love it! Het mooiste deel over het is dat het een beloning van mijn 7-kalenderjaar nichtje.

Dat is schattig

Leuke tandenborstels-Dit wordt direct verbonden met de oorspronkelijk positie . Het verkrijgen van een zoete en spannend tandenborstel voor uw kind helpt opgericht een aangename omgeving om tanden omringen poetsen zodat het produceren van een plek die ze graag terug te keren na de maaltijden en in het bijzonder voorafgaand aan het bed. Het nemen van jonge kinderen naar de winkel en laat ze maken hun eigen definitieve beslissing wanneer het aankomt op het kiezen betrekking Superman of Spongebob kan helpen om een ​​perceptie van verantwoordelijkheid en trots in hen over hun tandheelkundige behandeling inboezemen (bovendien is het zeker aangenaam.)

Dat helpt!

Praktische flossen middelen: hiermee confronteren, flossen is niet onderhoudend. Zijn vermoeiend en behoorlijk irritant. Nu overwegen wat dat is als voor een kind. Eentonig! Net. Dus, als volwassenen, is het onze verantwoordelijkheid positief dat onze jongeren floss te maken. Een goede manier om dat te doen is door het verkrijgen van spannende flossen toepassingen. U kunt verwerven flossen assistenten die gemakkelijk te handgrepen speciaal voor kleine vingers handhaven. Kunt u zich voorstellen een poging om hulp van een vierjarige eerste wikkel frequente floss dicht bij hun vingers? Ik voorspellen een totaal heel wat teleurstelling. Met het genot flossen aides er geen rommel en ze zijn eenvoudig te gebruiken, zodat de ergernis graad in je kleintje slechts een (en u!) Zou moeten worden beperkt. De beste gedeelte? Ze hebben flossers in de vorm van dinosaurussen! Hoe geweldig is dat?

Gross! Netjes.

Plaque onthullend spoel-Voor de meeste volwassenen is dit waarschijnlijk gaat om audio bruto, maar kleintjes genieten bruto, vooral jongens. Deze spoeling wordt de plaque op uw kind glazuur blauw (of een andere kleur) en laat ze naar de gebieden waar ze echt moeten concentratie te hebben met hun tandenborstel zien. Het kan ook dienen als een oplossing van aanmoediging, omdat het laat zien hoe mooi van een werk dat ze doen op hun tanden. Als er geen kleine plaque graag op de tanden dan weet zij dat ze zijn vervullen een goede taak. Dat zou duidelijk laat ze de voordelen van de betere methode. Een persoon van de meest effectieve strategieën om iedereen te inspireren is om ze de optimistische resultaten van tonen hun moeilijke werken.

Dat is Mijn geliefd!

Sparkly Tandpasta Dit slechts een is echt alleen voor plezierig. Tandenpoetsen moet dus aanzienlijk koeler zijn wanneer uw tandpasta schittert. Een andere kwestie die u kunt doen met tandpasta is om een ​​single die hun meest geliefde stripfiguur heeft op de buis te verwerven. Betalen voor een producten met hun geliefde karakters op het helpt om een ​​omgeving dat ze geïnteresseerd zijn in terugkeer naar consequent.

Hebt u de tijd zou zijn te genereren?

Een timer ze kunnen waarnemen hoewel ze poetsen Een persoon van de moeilijkste stukken over emaille borstelen voor jongeren is waarschijnlijk hoe lang duurt het meestal (of lijkt te gewoon.) Wanneer youre klein een moment voelt als een uur specifiek wanneer youre het uitvoeren van een ding lame als het borstelen van uw email . De kritiek dat kleintjes besteden de benodigde som van de tijd op hun tanden als ze poetsen. Het maken van een poging om hen aan te moedigen dat het niet voldoende alleen de borstel over de ingang die werken gaat niet eenvoudig te zijn, maar als je een timer voor hen krijgen het hen kan helpen vinden van de geschikte hoeveelheid tijd die het nodig heeft voor de juiste netheid. Het bezitten van een timer voor meer volwassen jongeren zal ook hulp bij hen voelen extra onpartijdige te wijten aan het feit dat ze niet willen dat je te kijken naar meer dan hun schouder niet meer. Laten hen de flexibiliteit van de timer kan helpen om ze echt het gevoel meer ontwikkeld en kies extra trots op hun hebben netheid patronen

My Hero

Onder leiding van illustratie -. Geen geval niet om te onthouden dat alles wat je doet is onder consequent toezicht als je jonge kinderen hebt. U bent hun held en het is belangrijk dat u onder geen beding hen op een dwaalspoor te leiden. Dit kan zeer zeker worden gebruikt om mondhygiëne. Waarom niet beslissen een keer ‘s avonds, waar u en uw kind (eren) uw email gezamenlijk kan poetsen? Theres eigenlijk geen betere manier om direct door bijvoorbeeld dan om daar ideaal bij hen het maken van bepaalde dat zij verrichten een fantastische bezigheid. Deze saamhorigheid terwijl borstelen terwijl ze jeugdig wil hulp ze later als ze op de leeftijd waarop ze beginnen poetsen op hun eigen tijd (je weet wel, als je begint resterende lame en ongemakkelijk.)

Ahh!

schrikken manieren-Als al het andere faalt, kun je normaal gesproken schrikken van de zeer weinig soorten recht. Laat ze weten dat als ze niet beginnen met te zorgen voor hun tanden nu ze zullen sluiten met grote nep tand als Opa! Grapje! U moet niet uw kinderen bang te maken in hun tanden te poetsen, maar het is belangrijk om de voordelen van fantastische tandheelkundige wellness zo mooi als de gevaren van het niet krijgen van verzorging van uw tanden.

Het ergste zaak Ive op elk aantonen tijd hoorde een individu zeggen wanneer het aankwam om hun kind tanden was, is het niet uit te geven, de baby soorten zijn waarschijnlijk te vallen in ieder geval kon ik me voorstellen dat ze echt gebruikt dat als argument. Het maakt niet uit of mensen tanden zijn voorbestemd om te tuimelen uit het onderwijs van uw kleintjes een goede tandheelkundige behandeling van een jeugdige leeftijd zal helpen de conditie van hun toekomstige gedrag als hun volwassen tanden verschijnen inch Als je begint uitstekende tandheelkundige netheid routines vroeg kan je bijna nooit gaan onjuist.

Category: Gezond eten

Comments are closed.