Hoe te kamperfoelie thee te maken en haar algemene gezondheid extra voordelen

Wanneer u had net een kind moeder maakte gebruik van om u te vertellen aan de kamperfoelie vertrekken op zichzelf simpelweg omdat ze uiteindelijk giftig, maar moeder begreep dat de kamperfoelie niet giftig zijn, wist ze & rsquot wilt u uw diner verwennen. Net alsof je op de hoogte over de kleine gele paardebloemen, maar we vandaag weten dat er ongelooflijk gezondheid en fitness winsten van paardebloemen zo mooi als kamperfoelie. Een van de beste manieren om de extra voordelen van kamperfoelie liefhebben is een thee met de bloemen te maken. Als je serieus bent uitstekend kunt u de kamperfoelie thee te gebruiken om een ​​gelei ook maken. Maar dat is een andere les. In dit korte artikel zullen we ontdekken de wellness winsten van kamperfoelie thee en hoe je je vrij bezitten thee met nieuwe geplukt boeketten van je hebben gemeenschap. Rondom Louisville en het aangrenzend deel ziet kamperfoelie zijn in hele bloei. Als je naar de oogst van de kamperfoelie maken positieve u oogsten in een plaats die net niet wordt bespoten met chemische verbindingen of op een locatie die wordt vervuild door auto’s en vrachtwagens van dit soort als een zeer lange facet wegen.

Extra Foto

Bekijk alle 20 foto’s

ik graag oogsten uit mijn tuin hebben, maar niet iedereen is dat gezegend. Dus rond de Louisville plek die we hebben de geweldige Jefferson Memorial Forest en al haar klimmen paden . Het is een uitstekende plek om te gaan wandelen voor de dag en gebruik een kleine rugzak om uw oogst van verse nieuwe kamperfoelie boeketten hebben binnen Ze is niet van plan grote te zijn en zal snel bevriezen als je ze verblijfplaats voor langdurige opslag. U kunt allebei van die de gele en witte boeketten gebruiken, wilt u ervoor zorgen dat wanneer je oogst de boeketten of op zijn minst voor het gebruik van hen dat alle groene bladeren zijn genomen, zullen zij uw thee bitter maken. Na er zeker van om de bloemen te wassen omdat ze zullen worden geladen met stuifmeel en gooien alle verwelkte of slecht uitziende die. Het verwerven over een kopje eigentijdse bloemen en plaats ze in een liter thee werper, kook ongeveer vijftig procent liter drinkwater en giet boven de boeketten, laten inweken gedurende ongeveer 10 minuten. U kunt vindingrijk te krijgen en op te nemen in zes zakken van mogelijk onervaren of witte thee als je wilt. Als de tijd op is als u wenst aa beetje gezoete thee nemen in ongeveer een half kopje van organische en natuurlijke suikers. .

Stam uit alle bloemen en bagage toestaan ​​dat de thee om te relaxen in de koelkast voor de beste smaak

De volgende zijn het welzijn voordelen toegeschreven aan kamperfoelie thee:
& bull Honeysuckle thee staat kan stellen te verlichten pijnlijke plekken en zwellingen van de ogen, keel en borst.
& bull Honeysuckle thee kan helpen verlichten hoofdpijn.
& bull Honeysuckle thee kan heel goed helpen strijd infecties in de blaas.
& bull Kamperfoelie thee wordt gezegd dat de kiemen die salmonella, streptokokken, stafylokokken en tuberculose-infecties veroorzaakt remmen.
& bull Honeysuckle thee zou helpen verzachten luchtwegen.
& bull Honeysuckle thee kan mogelijk helpen verminderen koorts.
& bull Honeysuckle thee kan helpen zorgen voor misselijkheid en braken ingegeven door het hepatitis-C

Voor meer gegevens:
Magical ontgiftende kamperfoelie
In de diepte algehele gezondheidswinst van kamperfoelie

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.