Hoe te komen tot een Registered Health Facts technicus

Zoek een universiteit met een welzijn gegevens administratie plan. Een aantal onderwijsinstellingen in de Verenigde Staten aanbod associate’s degree of graad studies bachelor, met online mogelijkheden voor sommige toepassingen. Graad systemen Bachelor’s misschien ook leveren het bedrijfsleven en de gezondheidszorg administratie cursussen.

Kijk naar buiten accreditatie van het programma. Volgens AHIMA, moet uw gezondheid en fitness informatie management software worden geaccrediteerd door de kosten over de accreditatie voor Gezondheid Informatica en Info Administration Scholing (CAHIIM). Als je uit een ander land dan de VS natie, moet u een welzijn informatie administratie software is toegestaan ​​door een internationale aansluiting die een wederkerigheid regeling met AHIMA heeft totaal.

Beëindig de RHIT examen in aanmerking te komen eisen. Kandidaten die willen de RHIT testen krijgen moeten hun opleidingen te voltooien en hebben hun academische kwalificaties geverifieerd. Bovendien zijn alle 1-aanvragers moeten een formele transcript presenteren van hun onderwijsinstelling.

Passeer de RHIT test. Om de gedetailleerde RHIT examen gaan, moeten de kandidaten uitgebreid vertrouwd zelf met hun algehele gezondheid Information Administration opleiding inhoud. Kandidaten hebben een groot examen voorbereiding betekent voor hen beschikbaar. AHIMA levert specifieke informatie en feiten over testen logistiek, zo effectief eisen test, inhoud materiaal dat kan worden beschermd, en voorbeelden van vragen.

Schaf een RHIT plaatsing. Als Registered Gezondheid en fitness Information Technician, kunt u uw expertise aan te passen aan een veel configuraties gezondheidszorg, die uw potentiële kopers kunnen verbreden voor het werk. In overeenstemming met AHIMA worden RHIT afgestudeerden werkzaam in de gezondheidszorg-instellingen die ziekenhuizen, tactiek medische professionals ‘, verpleging woningen en administratieve werkplekken bevatten.

uw lokale markt, op zoek naar informatie voor de algehele gezondheid en feiten engineering banen in Assistance Gewenste pagina’s van uw krant, zo effectief binnen slechts op lijn carrière web-sites. Breng een bezoek aan de regionale procedures gezondheidszorg met uw kwalificaties en vraag een sollicitatiegesprek met de uitoefening supervisor. Kleed professioneel en wijze elke individuele plaats als een vooruitzicht om uit te blinken in uw omgeving.

Category: Supplementen

Comments are closed.