Hoe te komen tot een significante Universiteit Wellness Leraar worden

Beslis over science-relevante klassen op school, met name die welke de nadruk op biologie en menselijke groei. Bovendien, sociologie en psychologie lessen zijn nuttig en presenteren u een lasthebber wanneer komen in faculteit. Sommige superior-stage of eer lessen kunnen voldoen aan een aantal eisen faculteit.

verkrijgen diploma je bachelor in een wetenschap of een wellness-industrie. Belangrijkste hogescholen hebben een minimale van een bachelordiploma voor hun docenten hebben. Sinds algehele gezondheid Wetenschap verhoudt tot andere menselijke biologie wetenschappelijke tests, Gezondheid en fitness docenten vaak kiezen voor toegevoegde wetenschappelijke tests in Lichamelijke Opvoeding en leren. Het vereist doorgaans vier jaar van onderzoek om een ​​bachelordiploma te krijgen.

Meldt u aan voor de secundaire faculteit toelatingsonderzoek (SSAT) in Welzijn Wetenschap. Dit landelijke neem een ​​kijkje op adressen fundamentele informatie op tal van terreinen op een belangrijke school diploma. Hoewel niet een strikte noodzaak voor werkgelegenheid op een aantal hogescholen, zal de SSAT verhogen van uw kansen op het krijgen van ingehuurd (zie bronnen).

gebruiken voor uw instrueren licentie voor de staat waarin u wilt de klus te klaren. In openbare scholen, is een instructie certificaat algemeen vereist, ondanks het feit dat je goed een crisis ontheffing die u zal toestaan ​​om training te beginnen, hoewel het doen van de baan naar certificering kunnen verwerven. Kijk naar uw Toestand Raad van Instructie voor feiten.

Word lid van de Amerikaanse faculteit Wellness affiliatie (ASHA), een landelijk team dat lopende academiejaar producten en diensten voor de algehele gezondheid Wetenschap academici levert en geeft een netwerk van voorgestelde klassen en samenwerking met Welzijn academici uit het hele land (zie bronnen).

verkrijgen meer info, ontwikkeld voor Health Science instructeurs in te kopen om ze te houden op de hoogte van de laatste algehele gezondheid uitdagingen omgaan met jongeren in ons land. De Hart voor Ziekte Command (CDC) geeft tot dag academische benodigdheden voor Welzijn Wetenschap academici in het hoger onderwijs (zie Middelen).

Zoek leermiddelen op het net in het helpen met een kijkje nemen op de planning.

Category: Gezond eten

Comments are closed.