Hoe te kwalificeren voor Lap-Band Chirurgische behandeling Met United Welzijn Behandeling

Weeg jezelf en bereken uw hele body mass index (BMI). U moet een £ 100 of veel meer boven beste systeem lichaamsgewicht wegen of een BMI van veertig of veel meer in de aankoop te komen voor United Welzijn Zorg om Lap-Band Chirurgische behandeling pakken. Zie bronnen beneden voor een verbinding over hoe u uw totale body mass index berekenen.

Voeg een bewijs van ziekten die samenhangen met uw overgewicht. United Health en fitness zorg zal Lap-Band Chirurgische procedures te dekken als je kunt presenteren ze aanwijzingen dat overgewicht daling nodig is om de reden dat van ziekten in verband met uw overgewicht. Deze omvatten zaken als gezondheidszorg geeft deze soorten als rust apneu, hoge bloeddruk, diabetes en andere kwalen.

Aanbod Verenigde Welzijn behandeling met gedocumenteerd bewijs dat onthult u zwaarlijvig zijn geweest op zijn minst 5 meerdere jaren of meer. Vraag uw arts om u een kopie van uw zorgverzekeraar informatie die uw lichaamsgewicht in de voorgaande vijf jaar.

Geef Verenigde algehele gezondheid Behandeling met documentatie die je laat zien hebben geëxperimenteerd met overgewicht-daling toepassingen en mislukt. Maak een pakket of document waarin alle van uw medisch toezicht of zelfbeheersing lichaamsgewicht-reductie landen en de resultaten daarvan. Dit zal helpen maximaliseren van uw vaardigheden en mogelijkheden van het verkrijgen van gecoat voor de Lap-Band chirurgie.

Category: Gezond eten

Comments are closed.