Hoe te Lichaamsgewicht Reduction Tussen jongens en meisjes Geef je mening

Weeg op uw eigen, vooraf van u beginnen uw pond vermindering, in de ochtend met lichte kleding op. Get observeren van de selectie in ponden en vertrouwen op een juiste schaal te gebruiken. Hebben een lid van de omgekeerde geslacht hetzelfde doen.

Weeg je zelf, na u uw overtollig gewicht te verliezen doel hebben voldaan, in de ochtend met de identieke jurken die je droeg op uw lichaamsgewicht te evalueren om te beginnen. Kennis te nemen van deze hoeveelheid en hebben de leden van het andere geslacht uit te doen voordat de identieke.

Trek uw laatste kilo’s van uw oorspronkelijke gewicht om het bereik van kilo verloren. Doe dit voor de mens van het andere geslacht als zeer goed.

Verdeel de verschillende kilo je kwijt bent door uw initiële pond. Dit geeft je het% van het gewicht u gedaald geven. Voor voorbeeld, als u in het begin woog 200 kilo en je mist £ 20, heb je tien procent van je hele lichaam lichaamsgewicht schuur. Doe dit voor de mens van de omgekeerde geslacht uit te werken hun procent van overgewicht gedaald.

Kijk naar de voordelen van het aandeel van het lichaamsgewicht verloren om te zien wie er veel meer van hun voorlopige verloren opstarten gewicht. Deze selectie geeft een veel nauwkeuriger gewichtsverlies dan alleen het beoordelen van de pond misplaatst.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.