Hoe te lokaliseren Free House Welzijn Aide Training

Nagaan ongeacht of u bevoegd bent om een ​​huis welzijn assistent geworden. Ben je achttien of meer volwassen? Kun je studeren en publiceren Engels op een 6e kwaliteit bedrag of hoger? Heeft u een geschiedenis grondig te reinigen van misdrijven? Kunt u de hoorn van £ 50 of meer? Als dat zo is, ga dan naar stap 2.

bezit komen van een regionaal huis wellness assistent makelaar. HHA bedrijven worden gecontroleerd door het punt naar buiten en federale gezondheid en fitness services afdelingen, om topkwaliteit te garanderen, en kan gewoon niet Medicare of Medicaid betalingen voor oplossingen behoudens nemen hun HHA worden grondig gecertificeerd.

Informeer de residentie algehele gezondheid aide bedrijf of ze bieden u kosteloze instructie programma in ruil voor het bedienen van het bureau voor een bepaalde periode van tijd (gewoonlijk een jaar). Als ze dat doen, vraag dan de methode voor het aanbrengen.

Spreek met de staat ministerie van Arbeid en vragen over zonder kosten HHA onderwijs. Sommige staten leveren deze house wellness aide’s als component van de werkloosheid onderwijs.

Category: Dieten

Comments are closed.