Hoe te Luid snurken Cease

snurken wordt veroorzaakt door storingen in de luchtwegen snurker hoewel ademhaling in verschillende aspecten leiden deze storingen, maar een persoon van de meest voorkomende is gewoon de houding waarin de snurker slaapt. De meeste snurkers zijn op hun hardst tijdens het slapen op hun rug. Terwijl rugligging, de tong en de kin te duwen naar beneden op de keel, vernauwen de luchtwegen en het creëren van snurken. Liggend op het aspect kan deze druk te verlagen, verbeteringen voor de ademhalingswegen en verminder op snurken. Naaien a tennisbal of zeer gelijkaardig voorwerp in de rug van een pyjama prime kan helpen blijven een sleeper van zijn weer te houden. Kussens om het hoofd te verheffen of te helpen een aspect plaatsing zijn ook toegankelijk.

behoud van een gezond overgewicht is een belangrijk onderdeel van allround fysieke fitheid, maar het is ook een geweldige manier om snurken te verminderen. Deposito’s van vetweefsel rondom de hals, meestal aangeduid als een & quotdouble kin, ‘set stress op de luchtwegen al slapen, vernauwen het en resulteert in de turbulentie die verkoopkansen te snurken. Afvallen – zelfs een relatief klein totaal pond -. Kan deze stress, het verbeteren van de luchtstroom en het ondersteunend snurken roeien verminderen

lichaamsgewicht is niet de enige lifestyle factor die van invloed zijn op snurken kan hebben. Een extra bijdragende probleem is het roken van sigaretten. Rokers typisch ervaring van zwelling en verhoogde slijmproductie in de neus en keel vanwege de irritatie veroorzaakt door sigarettenrook. Deze belemmering kan rechtstreeks aan snurken. Ook het drinken van alcoholische dranken van tevoren matras kan leiden tot snurken. Alcohol-kalm spierweefsels in de weer van de keel kan instorten, deels belemmeren van de luchtwegen. Stoppen met roken en het voorkomen van sterke drank vlak voor matras kan als gevolg bijstand aan vermindering van snurken.

p Er zijn boven-the-counter snurken therapieën die verklaren dat ondersteunen snurken te verminderen. De oorzaak van snurken in het individu beslist het soort behandeling gezocht. Zo kan standaard decongestiva snurken te minimaliseren als het snurken wordt veroorzaakt door zwelling of slijm in de neus. Snurkers die smalle neus of zijn neusgaten instorten ook al slapen zou winnen bij een plakstrip die houd de neusgaten geopend. Zo uitgebreid als de juiste behandeling wordt besloten, snurken hulpmiddelen kunnen de problemen verlichten, zo niet, ze zijn waarschijnlijk niet krachtig te zijn.

Ondanks het feit dat eenvoudige verbeteringen van dit soort als gewichtsverlies en stoppen met roken verbeteringen kunnen leveren aan snurken, kunnen ernstig snurken ook extra complexe gezondheidszorg triggers. In veel gevallen kunnen aanzienlijke snurken een symptoom van dut apneu, een probleem dat de achterkant van de keel ontspant voldoende om de plek te hinderen. Slechts een van de meest productieve behandelingsopties voor snooze Slaapapneu is een continue gunstige Air Stam (CPAP) integreren, die behoudt de keel openen door het toevoeren van een constante luchtstroom in. In extreme gevallen kan rusten apneu operatie betrekken om accurate.

Vorige nasale verwondingen of problemen van dit soort als een afgeweken septum kan ook obstructie veroorzaken in de luchtwegen. Sommige mensen kunnen overmatig weefsel in de neusholte of mond. In deze situaties kan de werking of andere professionele medische ingreep misschien nodig zijn. Snurkers die lokaliseren dat het produceren van aanpassingen in hun slaap praktijken niet aan hun luide snurken echt stoppen moet een arts te raadplegen.

Category: Gezond eten

Comments are closed.