Hoe te mailadres Uw puistjes littekens at Home

Deze behandeling methode is veel minder duur dan je denkt

Als je net als ik, je verondersteld dat het bezitten van uw zits littekens behandeld is uit de query dankzij de lading. Het goede nieuws is dat er meer kosten-effectief alternatief dat net zo goed zal werken als de extra dure optie.

Laser cure (dat is een van de een veel meer dure mogelijkheid) kan mogelijk functioneren prachtig, maar als je nooit de dollar voor het, moet je niet werpen hoop!

U kunt in simpele feit krijg je acne littekens behandeld voor zo weinig als $ 100 per procedure door het uitvoeren van de behandelmethode erkend als ‘dermarolling’. De allerbeste component van alles is dat het is voltooid van het gemak van uw woning hebben!

Ik zal verduidelijken hieronder wat je moet hebben om te beginnen uit en hoe je zal ze gebruiken.

Net voordat u begint

ik opmerkelijk aangemoedigd dat je je huid klaar door gebruik te maken van vitamine C twee weken voorafgaand aan het uitvoeren van deze huishouden procedure.

Dit zal je poriën toelaten en de huid te reproduceren zijn alle-natuurlijke collageen kopie veel gemakkelijker tegen de tijd dat u aan de slag dermarolling.

verkrijgen van de producten en oplossingen hier

Vooruitlopend op de poriën en de huid Cure

De aanvankelijk uit te doen is is om de ruimte te bereiden door het schoonmaken van uw ervaring met de Hibiclens poriën en de huid Cleanser.

Wees zelfverzekerd om helemaal af te spoelen.

komen, zult u het Lido crème op de onderdelen die u wilt gevoelloos inch Gebruik zo sterk als je nodig hebt in te kopen om te hebben de wilde-voor verdovende kracht bereikt.

Als u het product hebben gebruikt, krijgen een Saran Wrap en zet het op de regio’s van de plaats van de Lido crème werd toegepast. Positionering van de Saran Wrap op uw ontmoeting zal opwarmen van de huid, waardoor je confronteren sneller verdoven een hoop.

Als de tijd verstreken is, of als u ervaren dat de gevoelloosheid heeft geschopt, beginnen te reinigen uw behandelen met Hibiclens poriën en de huid Cleanser en gegarandeerd worden om uitgebreid te spoelen.

Suggestie

Je hebt toch begonnen de remedie. We zijn toch in de eerste zin van de voorbereiding.

Het wassen van je gezicht gebied na de verdovende duurt meestal locatie zal niet wassen afwezig de verlammende invloed.

Wees nooit bang!

ik in gedachten mijn eerste keer uitvoeren van deze behandeling. Onnodig te zeggen, was ik angstig en onzeker en heeft een duidelijke handleiding om me te helpen door middel van deze residentie genezing niet.

Het is echt gebruikelijk een beetje ongerust te zijn als dit je om te beginnen met tijd! Als je je aan de aanbevelingen door middel van dit bericht en bekijk de film op de top, zal je wel goed. Hoewel het lijkt overweldigend, het is zeker niet op het moment dat je in de echte remedie.

Laten we aan de slag de procedure!

Met de Dermaroller voorzichtig beginnen te rollen over de huid locaties waar u wilt verbetering te zien op de littekens.

Je moet er zeker van dat als je glijden de roller over je huid, je besluit het op volledig (in de plaats van de rollen weer terug en vierde).

Het motief voor het uitvoeren van zo positief is dat je Arent micro-aanprikken van de zeer dezelfde juiste plek te maken. Bijvoorbeeld, je wilt rollen van de top en gaan helemaal tot de aanslag. Op het moment dat je rolt tot de conclusie, selecteert u de rol en beginnen rom de grote helemaal opnieuw in plaats van weer te rollen tot aan de aanvang.

Er zal ook worden bloeden door deze procedure, dus zin zonder kosten voor je poriën en de huid met de Hibiclens cleanser te reinigen elke keer dat je echt de behoefte voelen om.

Suggestie

scheuren de huid zal waarschijnlijk niet een omstandigheid zijn.

Als je echt het gevoel veel te sterk pijn, moet je snel te stoppen.

Bloeden is regelmatig in deze tijd.

De veel meer je doorboren / rol je littekens, de veel meer eindresultaten je kon zien, (van de opleiding, zonder kans op het punt de plaats waar u fysiek verscheuren je poriën en de huid)

Na Therapie

Zodra je misschien wel tevreden met de behandeling, ga vooruit en reinigen van de huid opnieuw. Zorg ervoor dat u uw deal spoelen met grondig en dep het droog. Op dit niveau, bent u klaar met het huis behandelingsmethode.

Na, kunt u beginnen met de uitvoering van de vitamine C serum op je gezicht. Doe dit ‘s ochtends vroeg en’ s nachts voor de komende twee weken.

Kort na 2 weken hebben ingeleverd, kunt u op het moment dat het product het moment dat een dag als ideaal.

Ook herinneren dat voor de toekomst drie dagen, moet u de Hibiclens implementeren vroege ochtend en ‘s avonds aan een bacteriële infectie van de hand te voorkomen.

Zorg ervoor dat u:.

 • Area jouw rol in alcohol informatie over maximaal 45 minuten om microben voor potentieel gebruik te desinfecteren
 • positief afspoelen de rol in warm water en staat het droog daarna.
 • Raak de rol niet te spoelen in warm drinkwater. Onderneming dit kan mogelijk maken de naalden oninteressant.
 • Gooi afwezig de naald koppen indien de suggestie ziet er saai onmiddellijk na gebruik.
 • meestal gevraagd Issues

  Q: Kan u de soortgelijke litteken rollen meer dan en meer dan

  A: Je kunt op problemen van uw huid als het echt voorbij is gewalst, maar dit moeilijk om te doen. Wees positief om je beste oordeel te gebruiken als je het gevoel dat je toevallig te overdrijven.

  Q: Heeft deze functie voor elk type van acne littekens

  A: Nee, deze therapie is extra productief in tegenstelling tot Boxcar en glooiende littekens.

  V: Hoe normaal kan ik deze therapie

  A: Enable je poriën en de huid ontspanning tot 6-8 weken voor het wegrijden nog een remedie
  <. / strong>

  Q: Will uitvoeren van deze behandeling maken mijn huid extra gevoelig

  A: Voor de 1e 7 dagen, zal uw huid erg gevoelig en geneigd tot micro-kiemen zijn.

  Moet echt je naar buiten gaat, moet u van toepassing zonnebrandcrème.

  br />

  A: Welke naalden moet ik gebruiken voor mijn gezicht

  V: Voor vetarme locaties ( dit soort als het jukbeen en de tempel), gebruik maken van de 1,0 mm naalden. Voor belangrijke vetten plaatsen (deze soorten als de wang) gebruik maken van de one.0mm naalden.

  Category: Snel gewicht te verliezen

  Comments are closed.