Hoe te Make-up dient voor Gevoelige Huid Puistjes

Begin met schone huid: Ruim je poriën en de huid met een mild reinigingsmiddel dat zal waarschijnlijk niet strip de huid van haar puur natuurlijke moisturizers (veel dermatologen stellen Cetaphil). Wassen met lauw drinkwater (ongelooflijk warm drinkwater zal uw huid van vitaminen en mineralen strippen) en dep ze droog (moet je niet wrijven) met een grondig schoon te wassen doek. Houd een aantal schone lappen sluiten door en gebruik een reinigen een ieder individu dag om te voorkomen dat de verspreiding van porie-verstoppingen micro-organisme.

Breng acne Behandeling opties: Nu gebruik elke acne oplossingen die u gebruikt specifiek op te reinigen huid. Laat een moment of zo voor de geneesmiddelen worden geabsorbeerd.

maken gebruik van een zonbeschermingsmiddel VOCHTINBRENGENDE: het bedenken, voeg een goede, al meer dan vochtinbrengende crème met minimaal SPF vijftien. Wat zeg je? Met uw vette huid moisturizer is het verleden factor je moet hebben! In werkelijkheid zal een droge huid resulteren in je klieren om extra olie te genereren in een hard werken om de huid te rehydrateren. Dus door het houden van de poriën en de huid voldoende gehydrateerd in de eerste instantie te zetten, je zorgen voor je poriën en de huid om de dop van extra tijd gloeien en veel minder tijd gebouw vet! De SPF zal uw huid te beschermen tegen de zon UV-straling, wat kan leiden tot voortijdige veroudering, oninteressant zoek poriën en de huid en een verbeterde risico op huidkanker.

Integreer PRIMER (optioneel): Als u littekens van eerdere puistjes of strijd met een droge of oneffen huid, een make-up primer kan verbeteren de stevigheid van de huid en helpen basis gaan soepeler. Als het werken met, het gebied een compact klodder op elk individueel aspect van je neus en glad buiten.

GEHEIM Vlekken: Nu kunt u gebruik maken van licht concealer om uw uitgebroken plekjes. Idealiter test om een ​​concealer die u kunt implementeren toepassen gereinigd vingertoppen. Niettemin, als je concealer moet het gebruik van een applicator spons, gebruik een reinigen slechts een elke keer (je kunt extra’s kopen bij uw regionale drogist). Laat de concealer op de vlek voor vijf tot tien seconden vlak voor het mengen te laten tijd voor om te voldoen aan zijn plaats. Onervaren hued concealers doen een grote carrière te compenseren verergerd puistjes (Eco-vriendelijke offsets roze). Aan de andere kant, als u een droge, schilferige vlekken, kan je goed wilt gaan met een klassieke concealer die een tint iets donkerder dan je normale huidskleur. De groene tint kan komen te zitten achter schilferige huid en derven te mengen in geheel. (Je wilt niet dat je puistje op zoek naar net als de Grinch Who Stole Kerstmis!).

TIJD VOOR Basis: Als je op basis daarvan gebruiken het nu. (U kunt de stichting helemaal overslaan als het gebruik van minerale gezicht gebied poeder). Voorzichtig schoon op basis toepassen van lichte lagen van uw huid toe te ademen.

Vul OMHOOG MET Confronteer POEDER EN UW Hues van de keuze:. Verhoog het bestrooien van gezichtspoeder en vul met je blush, oogschaduw of lippenstift van optie

Verwijder Make-up Vooruitlopend op SLAPEN: Je natuurlijke schoonheid ontspanning blijft legitiem om het te zijn, is de titel als je niet vergeet op te ruimen uw make-up en remoisturize voorafgaand aan de weg naar matras. Houden aan de exacte richtlijnen wassen in actie slechts een vermeld. Voldoen dan met met je puistjes behandeling en een vochtinbrengende crème ‘s nachts. Niet alleen voor rimpels, zal ‘s nachts product ondersteuning van uw gezicht te herstellen van vlekken en voorzien u van gladder, veel gezondere huid aankomt vroege ochtend tijd.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.