Hoe te maken en gouden tanden

Combineer gelijke delen van de stichting en de katalysator van de impact stopverf en kneed ze gezamenlijk tot aan ze grondig gemengd. Verscheidenheid een logboek van de stopverf en langs de rand van het effect lade.

Stel het effect lade in de mond van de persoon voor wie u het verdienen van de tanden. Laat dit bepaalde persoon bijten neer op de stopverf, het houden van hun mond voor ten minste 5 minuten.

Meng de tandheelkundige cement met water en roer. Ga waaronder H2O en roeren tot de cement een pudding-achtige regelmaat heeft bereikt.

Plaats de mond impact op de alginator en vul het met cement. Opgericht de alginator te trillen: dit zal wegnemen eventuele luchtbellen uit het cement

.

Zet de indrukken weg om te drogen. Hen in staat te zitten voor ten minste een dag. Dit zal ervoor zorgen dat ze volledig gestold.

Elimineer het cement van de indrukken. Als u van plan om alleen te maken deeltrajecten van goud emaille, dossier weg het cement email dat je niet wilt werpen.

Warmte de tin of aluminium met de toorts rechts tot deze manieren een vloeistof regelmaat. Aanpakken van de gipsen afgietsels van de tanden met de metalen, positief het niet iets onder het tandvlees te pakken. Uit te houden voor dit staal te harden, herhaal dan de methode, dit keer voor de metaal met goud.

Verwijder de gouden tanden uit het gips. Laat uw klant controleren ze op om er zeker van ze zijn knus.

markt van uw organisatie. Als u van plan om de tanden te maken voor mensen vandaag de dag in uw buurt, zet uw advertenties in de wijk papieren of neem on-line marketing gebied op websites die specifiek gericht in de richting van klanten van die lokale gemeenschap. Facebook, ter illustratie, levert bevorderen plaats gericht op mensen in precieze steden en postcodes.

Stel uw onderneming in een veilige locatie. Wees zelfverzekerd te behouden de meeste van uw goud materialen opgesloten en niet werken van uw eigen huis. Het huren van een compacte storefront zal u voorzien van een opvallende en veilige locatie.

verkrijgen alternatief betekent voor het verkopen van uw oplossing. U kunt ook bellen met het winkelend publiek door de wereld-wijde-web, mail invloed trays voor hen, en hebben ze je terugsturen hun gesloten indrukken.

Verkoop je gouden tanden goud oplossingen te schrappen. Je mag niet een substantieel inkomen op deze bruto-omzet te veranderen, maar met wat onderzoek kunt u komen over een provider die biedt u met bevredigende betaling voor uw inspanningen.

Category: Gezond eten

Comments are closed.