Hoe te maken en te gebruiken Azijn Puistjes Behandelingen

Reinig uw huid met een delicate gezicht wassen of hele lichaam zeep, afhankelijk van de plaats te behandelen. Dep de huid droog met een schone handdoek grondig voorafgaand aan het werken met een van de achtervolgende azijn zits therapieën.

Genereer een azijn puistjes toner door het combineren van een enkel aspect appelazijn, slechts een onderdeel toverhazelaar, en een component water in een kleine kom. Splash de optie op om de invloed regio, en zorgen voor het te blijven voor tal seconden. Spoel de azijn acne alternatief uit je poriën en de huid te maken van warmte water. Dan spoel opnieuw met koud drinkwater in de buurt van de poriën. Herhaal elke dag voor de meeste effectieve resultaten.

Vul een significante kom of bak met drinkwater, en omvatten een kopje appel cider azijn een azijn acne spoeling maken. Spatten de deal met onmiddellijk na het wassen en herhaal dit dagelijks twee periodes. Niet uitspoelen, maar dep de huid droog met een handdoek. De azijn balanceert zuivere pH bedrag van de huid en acne moet echt glashelder in een aantal keren tot maanden.

Maak een azijn acne locatie therapie door het combineren van een bepaalde eetlepel appelazijn met een bepaalde acht ounce glas drinkwater. Gebruiken om puistjes, mee-eters, of geïsoleerde uitbraken meerdere keren per dag met een watje. Deze remedie droogt de acne, en ontstekingen en infecties te verminderen.

Category: Dieten

Comments are closed.