Hoe te Muscle Rebuild Kort na Overgewicht Loss

Neem in dertig tot veertig gram eiwit, een eiwit bar of schud, 30 minuten net voor elke trainingssessie. In overeenstemming met ACE, eiwit ondersteunt spiermassa te verwerven tijdens en onmiddellijk na een training sessie. Dit kan helpen uw verzwakte spiermassa weer op te bouwen op hun eigen een stuk sneller en krachtiger dan zonder de extra voedingsstoffen. Bovendien omvatten dingen zoals maaltijden superieur zijn aan eiwitten in je dagelijkse dieet programma. Deze voedingsmiddelen bevatten eieren, vis, mager vlees, noten, bonen en zuivelproducten en oplossingen.

Hebben interactie in 20 tot 40 minuten van lichte cardiovasculaire training een paar tot vijf dagen per week. Cardiovasculaire oefenen kan spiermassa vast te stellen over de tijd als consequent uitgevoerd. Bij het begin van cardiovasculaire lichaamsbeweging, niet stuwkracht uw algehele lichaam ook echt moeilijk. Wanneer uw luchtwegen wordt gewerkt, vertragen de uitoefening van en maken het mogelijk voor je gehele lichaam om te rusten. Illustraties van milde cardiovasculaire uitoefenen bevatten stevig wandelen, zwemmen rondjes, en fietsen of met behulp van een stationaire fiets.

Bereiken een systeem vet oefening regime 3-5 dagen per 7 dagen. Lichaamsgewicht te oefenen maakt gebruik van het vet van je lichaam als weerstand om uw spiergroepen. Zoals spier verkrijgen en daarom overgewicht, zal de diepte van de training te verhogen. Omvatten zaken als 5-7 lichamelijke oefeningen in je schema, doen twee tot 4 sets van 12 herhalingen van elk. Voorbeelden van lichaamsgewicht lichamelijke oefeningen bestaan ​​uit crunches, pull-ups, kracht-ups, squats, calf raises, opnieuw extensies en significant kicks.

Category: Dieten

Comments are closed.