Hoe te nemen in Chia Zaden voor Welzijn Voordelen

Chia zaden hebben het Voedingscentrum de aarde door Storm!

Chia zaden zijn rond voor 1000 van jaar en eindigde door de Azteken en de Maya’s routinematig toegepast.

Rond het eerder enkele decennia westerse beschaving is een inhaalslag en het hebben gezien. We zijn nu het realiseren van de ongelooflijke wellness voordelen van deze buitengewone zaadje en leren hoe ze hun voordelen te optimaliseren.

Wat is een Chia Seed en waarom moet ik nemen in het?

De Chia zaad lijkt erg vergelijkbaar met lijnzaad.

Toch hoeft Chia niet de taaie vezels shell zoals lijnzaad, zodat ze moeiteloos verteerbaar geheel.

Volledige ongekookte Chia Seeds vers blijven nieuwe en bereid zijn om in te nemen voor ongeveer twee jaar en de Chia Gel is fantastisch voor twee weken toen vastgehouden in de koelkast. Hun aanzienlijke antioxidant concentraties voorkomen dat ze ranzig zoals sommige andere zaden.

De voeding die komt in deze kleine bundel is een enorme winst aan een persoon die ervoor kiest om het een deel van hun gemeenschappelijke agenda te maken.

Chia zaden worden geladen met anti-oxidanten, vezels, omega-3, omega-zes, Strijkijzer, en eiwit. Het is zeer zeldzaam om een ​​aanzienlijke som van deze voeding samen te vinden in een eenzame eetbare product.

Het is van cruciaal belang om op te merken dat Chia zaden ook glutenvrij, zodat elk individu kan ze gebruiken

Wat te doen met De Chia zaden

Samen> met Chia Seeds in je elke dag eten plan is zo snel bij want ze gaan in elk klein ding

Chia zaden kunnen worden geïntegreerd in maaltijden in veel verschillende methoden. Deze zaden kunnen worden vermalen, geweekt, of gebruikt totaal.

Floor Chia zaden

Chia zaden kan moeiteloos verdieping hoger worden in elke koffiemolen te verhogen is echt veelzijdigheid.

Grond zaden gemakkelijk te mengen in elke bloem, saus, jus of dressing.

Zo zijn er ook een prachtige aanvulling op gehaktbrood, hamburgers en chili

Ground zaden zijn een geweldige manier om enorme-raise smoothies en als je de behandeling niet voor de regelmatigheid van de hele zaden.

Chia Gel

Wanneer de zaden zijn doorweekt ze flip in een gel.

Chia Gel kan worden in een heleboel unieke bakken recepten toegepast als een olie voedingssupplement, als dessert topping of een heerlijke snack met fruit en muesli.

Raw Volledige Chia zaden

Raw Compleet Chia zaden zijn echt veelzijdig.

Ze kunnen worden gestrooid op een salade, havermout, op een gepofte aardappel of in een smaak smoothie.

Voor die mensen die willen nemen de voedzame component aan een gerecht onopgemerkt, zullen deze zaden juist opgaan in een roerbak, oranje kip, spaghettisaus, taco vlees, worst en tal van andere gerechten!

Wat Hebben ze Flavor Like?

Een ander bijkomend voordeel aan het gebruik van Chia Seeds in recepten van alle soorten is dat ze vrijwel smaakloos. Zij zullen de regelmatigheid van vloeistoffen aan te passen en misschien steek een lichte crunch aan uw salade, maar de smaak zal ongewijzigd blijven.

Elke

en ieder mens is zeker om honderden unieke benaderingen te ontdekken om te genieten van het nemen in Chia Seeds maar dit zijn een aantal strategieën om je op weg begonnen.

Prachtig en Moeiteloos Twist om Regelmatige Havermout werken met Whole Chia Seeds.

Start maar het combineren beker melk, kopje ongekookte haver, drie theelepels ongekookte Chia zaden en een sprint van kaneel in een kom. Roer voorzichtig en zet in de koelkast ‘s nachts. In de vroege ochtend, roer de combinatie en omvatten meer melk totdat uiteindelijk ideale consistentie is bereikt. De smaak is niet in tegenstelling tot eenvoudige havermout op dit punt dus proberen te eten en liefde of maakt het niet proeft u rijdt. Een aantal fantastische toevoegingen zijn nieuwe frisse bessen, agave nectar, honing, alle vruchten jam, of organische en natuurlijke suikers.

Vanilla of Chocolade Non-Cook Pudding is een geweldige manier om een ​​Balanced Dessert Liefde

Het enige wat je hoeft te hebben om te doen is mengen 1 kopje vanille rijstmelk, amandelmelk, of Sojamelk met kop chia zaden, onder 1 eetlepel puur vanille-extract en een eetlepel biologische suiker, roeren en in de koelkast voor een paar enkele uren.

Voila! Vanillepudding dat is erg identiek aan Tapioca pudding.

Als je in de stemming voor een kleine chocolade, plaatst u gewoon een eetlepel cacaopoeder als je het mengen van de melk, zaaizaad, vanille en suiker. Het komt uit vrij rijk en zal ongetwijfeld tevreden dat chocolade verlangen!

Waar om ze te krijgen?

De recepten voorbij bevatten geen gluten, conserveermiddelen, additieven, zuivel of geraffineerde suiker wanneer deze gebruikt worden met niet-zuivel melk, gluten kosteloos haver, en biologische suiker.

Chia zaden kan worden ontdekt bij de meeste welzijn voedsel of voeding supplement leveranciers en substantiële groothandel winkels dit soort als Costco of Sam’s Club. Ze worden vaak verpakt in 16oz bagage, die moet duren voor een maand of veel meer op basis van de frequentie van het gebruik.

Het bestellen van hen op de lijn is een handig manier, moeiteloze manier om hen passende geleverd aan uw deur ! Amazon.com voert een verscheidenheid aan merken en prijsklassen en bijkomende providers leveren deze geweldige zaad elke dag.

Category: Supplementen

Comments are closed.