Hoe te Neus Snurken End

Boost je algemene gezondheid. Begin met het uitwerken van routinematig, het afwenden van drank en stoppen met roken van sigaretten.

Probeer een koude drugs of behandeling van een sinus-infectie te verminderen verstopping van neus die kunnen bijdragen aan neus snurken.

Gebruik neus strips of sprays om de ademhaling te verbeteren. Deze dragen de obstructie in je neus dat snurken triggers.

Gebruik een constante constructieve luchtwegdruk machine (CPAP). CPAPs onderhouden van uw hogere luchtwegen open wanneer je rust, alleen het verlichten van snurken complicaties ingegeven door de neus.

Zie een KNO-arts (keel, neus en keel medische professional) als thuis kuren en apparatuur heb echt niet te ontdoen van je neus snurken probleem. Misschien zal moeten worden onderzocht op allergische symptomen, of uw snurken kan een symptoom zijn van slaapapneu.

Praat met uw arts over de werking. Septoplasty en turbinate operatie, volgens Mayo Clinic, kan omgaan met blokkades in de neus die resulteren in snurken. Sinds chirurgische ingreep kan gevaarlijk zijn, wilt u misschien een operatie halen alleen als er geen andere keus heeft gewerkt voor u.

Category: Gezond eten

Comments are closed.