Hoe te Obvious Hormonale Puistjes: 3 Acties om een ​​duidelijker Confronteer Right now!

Hormonale Acne: An Introduction

Hormonale acne is de aanhoudende terugkeer van puistjes en mee-eters als gevolg van fluctuerende hormoon stadia in uw systeem of een hormoon problemen, maar het is mogelijk om te begrijpen hoe hormonale puistjes permanent wissen. Zits dat duurt in jaren twintig en dertig van een persoon wordt meestal veroorzaakt door onnatuurlijke hormoon graden.

Hormonale acne wordt meestal veroorzaakt door overmatige androgenen, met name testosteron in het lichaam. Onder andere zaken, kan een vrouwelijke krijgt ook veel testosteron ook leiden tot vreemde lichaamsbouw haar vooruitgang, zo goed als pukkelige huid, dus het is best om deze aandoening te behandelen zo kort als waarschijnlijk.

Hieronder is een vijf-fasen aanpak voor het leren en het vinden begonnen op een eeuwige overwinnen voor puistjes nu

Stap een:. maakt u het alleen maar erger

Je hebt naar alle waarschijnlijkheid gehoord dat chocolade, vette levensmiddel, of gebrek aan oefeningen, onder de andere mensen, kan leiden tot acne. Met een beetje geluk, je hebt ook geluisterd naar wat niet legitiem is. Met uitzondering van de actuele en orale medicijnen, er is niets wat je kunt doen om acne te verhelpen op uw eigen.

Dat gezegd hebbende, er is een ton die je zou kunnen uitvoeren om uw hormonale zits nog erger.

 • Als je make-up gebruiken, zorg gegarandeerd beweert niet-comedogeen op, wat betekent dat het niet zou verstoppen je poriën.
 • drogen nooit uit uw huid overmatig. Het plaatsen van adstringerende of wrijven drank op je poriën en de huid kan mogelijk maken het gevoel aangenaam en droog, maar dit alles doet is moedig uw poriën om nog veel meer olie te ontwikkelen te maken voor deze droogte.
 • Wees voorzichtig met je poriën en de huid. Het laten lijken moeilijk te zijn (je acne is ongetwijfeld bestendig), maar je poriën en de huid is in wezen ontstoken en in het bijzonder kwetsbare met acne. Je moet een licht reinigingsmiddel, zoals Cetaphil, en voorzichtig dep het droog na het schoonmaken.
 • Onmiddellijk na het wassen, wrijf een niet-comedogeen lotion spottend op uw gezicht. Stel je het als waaronder vocht onder je individuele zinnen, niet de vette, puistje waardoor vocht uw confronteren zal leveren als je het niet vochtig houden meer dan genoeg.
 • Move 2: Hormoon Screening

  U kunt deze fase overslaan als je echt heel laag zou kunnen zijn op dollars, maar een vakantie naar de endocrinoloog zal u informeren vooral wat hormonen zijn onevenwichtig in je hele lichaam, en ze kunnen een oplossing op maat om uw juiste probleem.

 • Je mag worden voorgeschreven orale anticonceptiva of een testosteron-blokkerende medicatie om uw olie klieren te verdedigen en te reguleren uw hormoonconcentraties. Met welzijn verzekeringspolis, moeten deze eisen niet waarderen je veel meer dan $ 20-dertig per maand.
 • Je moet positief de arts heeft ervaring doet het werk met acne werken te maken. Als u een endocrinoloog niet kunnen ontdekken met de juiste ervaring, contact maken met gynaecologen, als goed.
 • Geen acne medicatie kan op magische wijze ophouden een cadeautje breakout, en hormoon remedies zijn geen uitzondering. Als alternatief, ze presteren om te beschermen tegen lange termijn puistjes, en dus zul je nodig hebben om de patiënt te zien effecten te zien zijn.
 • Het kan cruciaal zijn om op te merken dat deze gemiddeld tot uitgebreide-tijd antwoorden, en het duurt normaal enkele maanden direct na het starten van een nieuwe routine om aanpassingen en duidelijke hormonale puistjes zien. Op die identiek aan nota te nemen, moet u verwacht te gaan op deze medicijnen voor een flink aantal verschillende jaren, zo niet verlengd, om langdurige variaties zien

  Fase 3:. Topical Cure van Hormonale Zits

  kristalhelder je poriën en de huid met over-the-counter drugs, uw volledige inzet beste is een verminderde focus van benzoylperoxide crème , een anti-bacterieel product dat u nodig om alledaagse of elk individu andere dag toe te passen. U kunt BP gebruiken met andere hormonale behandelingen of in de plaats van hen. U kunt een buis krijgen van uw apotheek, bij voorkeur in een focus two.five%.

 • Er zijn betere concentratie direct beschikbaar, maar deze zullen je huid te droog met uit het verstrekken van veel acne -bescherming tegen gewin. Zoals het is, je moet hebben op de zonnebrandcrème en wees aardig voor je poriën en de huid, hoewel je op benzoylperoxide.
 • Roodheid en irritatie zijn de twee grote aspect resultaten van BP, maar u kunt deze problemen verminderen door geleidelijk toenemende het u op uw ontmoeting in een bepaalde hoeveelheid, zo goed hoe typisch u het instelt op, het uitvoeren van een paar uur zowat elke 3e werkdag ‘s nachts elke dag.
 • Als deze behandelmethode niet zou werken voor jou, zou ik pleiten voor het stoppen door een huidarts en het verkrijgen van een recept voor Retin-A of Gesplitste, even echt productief actuele crèmes die het werk doen om te controleren en niet-verstoppen je poriën en huidcellen. Voor extra gemiddeld acne behandelingen, kan je door deze ‘Vrouw Acne en Hormonen’ gids.

  Als je toevallig blijven kampen met aanzienlijke hormonale acne, en je bent al on-hormoon regulering van medicatie, kan u isotretinoïne, of Accutane nodig om zich te ontdoen van je acne. Als u echter niet bezocht hebben een endocrinoloog, nu is de tijd. De orale anticonceptiva ze je voorschrijven kan mogelijk het dubbele voordeel van het regelen van uw hormoon stadia zo goed als het verhogen van uw acne.

 • Accutane is een sterk medicijn dat meerdere mogelijk ernstige aspect gevolgen heeft, zo effectief krijgen ongelooflijk dure en moeilijk te algemene ziektekostenverzekering dienstverrichters aan te moedigen te beschermen. Er zijn een aantal dermatologen die zal voorschrijven u verstoken van het verkrijgen geprobeerd orale anticonceptiva om beheer uw zits isotretinoïne, maar veel zal willen dat je geboorte commando pillen een kans in eerste instantie te geven.
 • Kijkend naar de waarheid dat een opgeleide endocrinoloog zal waarschijnlijk onderschrijven een oraal anticonceptiemiddel, veel te, wilt u misschien de dermatoloog te slaan voor het moment en het verwerven van de levering beheer capsules ze suggereren.
 • laatste Bekeken: Hoe Obvious Hormonale Puistjes

  zits die fluctueert met je hormonen, uw meest effectieve inzet onder de knie hoe je hormonale puistjes duidelijk is om te zoeken naar oplossing van een arts, ongeacht of dat is een endocrinoloog , een huid arts of een gynaecoloog. Normale behandeling opties en boven-the-counter geneesmiddelen, samen met een goede poriën en huidverzorging, substantiële hulp kan bieden van pukkels, maar een permanent overwinnen zal waarschijnlijk willen komen in de verscheidenheid van hormonale regulatie aan het adres van de over en breng niet alleen de borden.

  Category: Gewichtsverlies

  Comments are closed.