Hoe te Obvious Up Zits Meteen

Wis het gebied van gezicht en nek uitgebreid. Als je gevoelige huid, gebruiken die het meest effectief voor je werkt. Een milde zeep is normaal gesproken alles wat je moet hebben om te ruimen vuil, olie en vuil dat uw huid absorbeert. Vochtige je gezicht met warmte drinkwater. Implementeren van de milde zeep om je gezicht gebied en nek. Gebruik een zacht washandje om voorzichtig scrub je confronteren aanbrengen van een cirkelvormige beweging. Spoel alle van de zeep af met warm h2o.

Rest met een hoofd wikkel je haar om het te handhaven van het aanraken van uw deal met. Zelfs als je nooit gebruiken geen haar oplossingen, zou de shampoo en conditioner voor je haar veroorzaken acne.

Haal op zijn minst 8 uur rust. Neem je kussensloop en omvatten een nieuwe een enkele, zodat u niet slapen op verouderde olie van uw huid en ander vuil. Niet sluimeren met zo ongeveer alles van je ervaring deze als een slaapmasker.

Consumeer voldoende H2O. Als je een ding anders moet hebben van dit soort als sap, espresso of frisdrank, te behouden om een ​​klein volume. Blijf uit de buurt van ongezonde etenswaren en snack op fruit, groenten, granen, vlees en zuivel producten als alternatief. Gezond voedsel items te kunnen uw huid en lichaam te houden gehydrateerd, die essentieel is voor de hand liggende huid.

Voeg een dot van tandpasta (geen gel) om acne vlekken op uw deal te dagen met en gaan dan met een pleister dus het zal niet vlekken uitgeschakeld terwijl u slaapt. Als uw totale ervaring is opgenomen met acne, kunt u proberen het verspreiden van de tandpasta al rond je gezicht gebied, maar sommigen zullen naar alle waarschijnlijkheid komen uit al heb je sluimeren. U kunt ook het scheren product te vervangen voor tandpasta.

Crush een persoon aspirine in een kom en meng met citroensap tot een pasta te bouwen, als een extra optie aan tandpasta. Uitvoering van deze pasta op uw acne problemen vlekken of uw algemene confronteren en laat een nacht. Het zal helpen om uw huid onderscheiden, roodheid te verminderen, en te snel ontdoen van acne.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.