Hoe te om Uw Jonge kinderen om hun tanden te poetsen

Schakel uw kinderen beslissen de benodigdheden. Er zijn tal van leuke karakter tandenborstels en tandpasta’s op de markt. Escort je jongeren naar de winkel, en ze kiezen hun favoriet. Ze gaan veel meer scherp zijn om hun email te poetsen als ze bent ontslagen over hun tandenborstel en tandpasta.

Verkrijg de eierwekker uit de keuken en gevestigde het voor twee minuten. Dan heb je jongeren poetsen tot het Dings. Dit maakt het extra van een spel en ook geeft hen een doel.

Wissel naar een elektrisch aangedreven tandenborstel. Een handtandenborstel is gewoon niet zo krachtig of zo onderhoudend als een elektrische tandenborstel, speciaal wanneer kinderen worden geassocieerd.

Laat ze je tanden poetsen allereerste. Grinniken en maken gezichten of handeling speels als ze poets je email, zodat ze het zien als een plezierige activiteit, ze vervolgens te overtuigen om poetsen hun bezit tanden als je observeren.

Maak er een geliefden affaire. Poets je glazuur samen met uw kinderen en ze zijn waarschijnlijk om uw tanden poetsen gewoontes na te bootsen.

Zich te houden aan een schema. Kinderen zoals schema, dus stel typische tandenpoetsen gevallen en zich aan hen. Vlak voor lang, zal het alleen maar uitdraaien op een deel van hun dag.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.