Hoe te Ones tanden witter

‘Bleken’ is de meest effectieve manier om je tanden witter te maken. Als je eenmaal hebt bereikt, zul je waarschijnlijk niet wilt dat een contact-up voor een paar jaar te krijgen. De kosten, hoge kwaliteit en de bescherming van talrijke bleken methoden verschilt sterk. In het algemeen worden geïnformeerd dat alle tanden bleken goed kunnen leiden tot gevoelige tanden (vooral naar behoorlijk fris levensmiddelen en dranken) tijdens de behandeling methode. Het is ook essentieel om te merken dat bleken niet witter gerestaureerde tand. Met andere woorden, de kleur van binding, laminaten of kronen worden beïnvloed door het bleken aanpak.

Als prijskaartje is niet een uitdaging en je wilt de hele zaak meer dan bij krijgen in slechts een vergadering, de ‘mogelijkheid bleekwater’ is naar alle waarschijnlijkheid de ideale voorkeur. Ook erkend als ‘de stoel’ bleken, deze aanpak vindt meestal plaats in de plaats van het werk van uw tandarts en kan voorgaande enige waar van 30 tot honderd twintig minuten. De grootte van de methode berust op over de aanpak van uw tandarts en de kleur aan te passen die u wilt maken.

Terwijl in plaats van het werk van de tandarts, wordt u uitgerust voor een tandheelkundige lade – een mondstuk dat je tanden handvatten (maar niet uw tandvlees). Een bleekgel van enorm geconcentreerd waterstofperoxide, met de energieke ingrediënt carbamide peroxide, zal de lade vullen. Uw tand zal in deze behandeling zitten voor dertig tot zestig minuten.

Met de hulp van warmte en licht publiciteit van laser apparatuur van de tandarts, de gel afbreekt. Als dit gebeurt, komt er zuurstof binnen het glazuur en de dentine van uw tanden en bleekt alleen de gekleurde stoffen. De bouw van uw tanden niet aan te passen. Het is niet zoals het schuren van uw tanden, zoals verschillende angst, en ook niet van invloed op de chemische samenstelling van uw tand.

De prijs selectie voor chairside genezing is echt breed vooral omdat er regelmatig kortingen op de techniek.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.