Hoe te ontdoen van acne op de bil

douche elke dag met een acne-fighting systeem schoon met salicylzuur. Wees positief om volledig reinigen van de billen. Dit houdt overmatig vuil en zweet van je poriën verstopt raken.

Scrubben met een loofah en een medicinale totale body scrub die salicylzuur bevat. Afschilfering poelen off nutteloze huidcellen, stoppen ze mengen met talg (zweet) en irritatie van de poriën.

Gebruik een actueel puistjes product dat benzoylperoxide of alpha hydroxy zuur om de puistjes puistjes op je billen bevat. Maken het mogelijk voor de crème goed drogen alvorens op kledingstukken.

Reinig uw outfits met wasmiddel ontwikkeld voor de gevoelige huid. Nogal wat geurende wasmiddelen bestaan ​​van kleurstoffen en geuren die de zits kan irriteren op je kont.

Draag katoenen ondergoed elke keer haalbaar. Katoen absorbeert zweet beter dan synthetische stoffen. Synthetische stoffen kunnen ook irriteren acne-gevoelige huid, groeit de kans op puistjes.

Gaan zien een dermatoloog als de acne op je billen verergeren meer dan tijd. Uw huid arts kan krachtiger remedies die zal ondersteunen genezen je puistjes.

voorschrijven

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.