Hoe te ontdoen van acne permanent!

Begin door bevochtigen uw confronteren en inzepen het met de biologische reiniging zeep. Ik gebruik Dr Bronner’s Lavender bar schoonmaken zeep. Overweeg een zeep die geen kosten van stoffen, kleurstoffen, parfums en kunstmatige gebruiken. Herinneren aan bijna nooit wrijven of scrub je huid, gewoon schuim het op en spoel.

Future, combineer ongeveer 2 eetlepels zuiveringszout met een beetje water tot een pasta te typen. Therapeutische massage deze pasta op uw ontmoeting te maken van zachte, ronddraaiende bewegingen. Weg van schrobben houden, gewoon lichte cirkelvormige bewegingen zijn alles wat gewenst is. Do t zijn voor ongeveer een minuut en spoel.

Implementeren van de benzoylperoxide ALLEEN de energetische Acne Places. Niet in staat stellen de huid die niet wordt getroffen raken. Doe dit twee keer per werkdag. ‘S avonds, gebruik maken van de alle normale groene klei masker ALLEEN de energetische puistjes Spots. Naar aanleiding van uw huid onderscheiden extra per dag, uw behoefte te hebben om toepassing van de BP daalt tot het niveau dat het geen uitgebreide gewenst.

Category: Supplementen

Comments are closed.