Hoe te ontwikkelen tot een Nurse Occupational Welzijn

zo goed als mogelijk te doen in belangrijke faculteit. Om te groeien naar een verpleegkundige zijn, zult u continu willen streven naar de allerbeste onder uw vrienden zijn. De verpleging schaarste heeft de openingen getroffen in scholen voor verpleegkunde. Er zijn een groot aantal van de verpleging colleges met wachten lijsten, dus wilt u ervoor zorgen dat u normaal opvallen.

Inschrijven voor een undergraduate-systeem. Wil je een Bachelor of Science te verdienen in de verpleegkunde. U kunt ervoor kiezen om naar een twee jaar hogeschool of universiteit vervolgens over te dragen aan een hogeschool of beginnen uit bij het college. Beide mogelijkheden werkt.

Focus. Je kunt je richten op gezondheid op het werk in twee strategieën. De 1e manier is om het werk te doen drie, 000 uur in 5 vele jaren in gezondheid verpleging. U kunt ook een volledige een certificaat aangevraagd in Occupational Health verpleging. Nogal wat faculteiten bieden u dit als submit-graduate diploma plan.

Move Licensed Occupational algehele gezondheid verpleegster-Specialist (COHN-S). Al snel na het passeren van de COHN-S, ontvangt u officieel worden gekwalificeerd.

Blijf gekwalificeerd. Elke vijf jaren zul je nodig hebt om opnieuw te certificeren. Om gekwalificeerd te houden, wil je drie, 000 enkele uren van het werk goed wordt kennis en 50 Voortzetting Verpleegkunde Onderwijs uur in ondernemings welzijn follow voeren.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.